Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi babát kértetek vissza...

Mennyi babát kértetek vissza és csak egy lett belőle?

Figyelt kérdés
egy babát szeretnénk és nem tudjuk eldönteni h egy babát v kettőt kérjünk vissza.félünk h megmarad mind2 azt anyagilag nem bírnánk

2013. febr. 2. 19:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Első alkalom: kettőt ültettek be, egy sem maradt meg

Második alkalom: kettőt ültettek be, egy sem maradt meg

Harmadik alkalom: kettőt ültettek be, egy maradt meg, egy kislány

És amikor ő 9 hónapos volt spontán terhes lettem:)

Én a helyedben kettőt kérnék vissza....

2013. febr. 21. 17:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Én 2 embriót kaptam vissza, de sajnos egy baba sem lett! :( ...ellenben az egyik ismerősömnek a 2 beültetett embrióból 3 egészséges gyermeke született! ...a pakliban ez is benne van...
2013. febr. 21. 17:07
 13/21 anonim ***** válasza:

Én is kettőt kérnék vissza, így nagyobb az esély. De ha semmiképp nem vállalhatnátok kettőt, akkor egyet. Viszont mi lesz ha a 4. beültetésből sem marad meg a baba? Akkor 4 esélyetek volt, ha "dupláztok", 8 lesz. Úgy tudom, a tb 5 lombikot támogat. Mi van, ha az ötödiknél kértek vissza csak kettőt, és mindkettő beágyazódik?

Szerintem azt kell eldönteni, hogy ha mondjuk mind az 5 beültetésnél 1-et kértek vissza, és nem lesz belőle terhesség, akkor azt tudjátok-e mondani, hogy ti megpróbáltátok. Mert utólag már nem tudtok mit csináltatni.

Első baba lenne?

2013. febr. 21. 19:05
 14/21 A kérdező kommentje:
igen első baba első lombik nagy dilemma:(
2013. febr. 21. 19:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia, kettőt kértünk vissza, kettő megmaradt. Legalábbis nagyon úgy tűnik! :)
2013. febr. 21. 19:12
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

látom, akik az emberi életet védik, le vannak pontozva, vagy töröltetve

és igenis értjük miről van szó: apró magzatokat gyomlálnak, kell, nem kell alapon. nyugodtan lehet töröltetni ezt is, ha fáj az igazság

2013. febr. 21. 20:31
 17/21 anonim ***** válasza:
te utolsó akkor idióta vagy, halvány lila gőzöd nincs róla, hogy miről van szó.
2013. febr. 21. 22:26
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"...látom, akik az emberi életet védik, le vannak pontozva, vagy töröltetve..."

Akiknek fogalmuk sincs egy témáról, és "kényszeresen" osztják az észt, azok vannak lepontozva és töröltetve. Nehogy már kioktassatok valakit az emberi élet védelméről, aki bármit megtenne azért, hogy életet adhasson. Kár elkezdeni a demagóg dumát arról, hogy a szedercsíra is élőlény, tehát aki nem gyerekként tekint rá az érzéketlen barom. Igenis van olyan, hogy aki lombikbébi programban vesz részt, az kénytelen végiggondolni, hogy hány embriót ültessenek vissza a biztonság kedvéért, és hánynak kellene megszületnie anyagi okokból. És a két szám nem mindig egyezik...

2013. febr. 21. 22:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Még esetleg azt tudjátok tenni, hogy visszakértek 2 embriót a nagyobb esély reményében (bár odáig is el kell jutni, hiszen arra sincs garancia, hogy egyáltalán osztódásnak indulnak a sejtek, vagy ha mégis elkezdenek osztódni, nem biztos, hogy optimálisan...), és ha mégis úgy alakul, hogy mindkettő megtermékenyül, osztódik és beágyazódik, akkor még mindig van lehetőség embrióredukcióra. (Ha lesz szívetek hozzá!) ...bár ennek is vannak kockázatai, de majd az orvos tájékoztat!

Persze megértelek, inkább legyen 1 baba, aki megkaphat "mindent", mint több, akiknek esetleg nélkülözniük kell!

Nekem 2 beültetett embrióból sajnos egy baba sem lett! :(

De nektek drukkolok! :)

2013. febr. 22. 08:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Mi eredetileg 3-at szerettünk volna beültettetni, de sajnos nem lett annyi sejtem...
2013. febr. 22. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!