Mikor esik vissza a hő a ciklus ideje alatt?
Szia! Én úgy tudom, akkor nincs már remény, ha az alaphődre vagy az alá esik vissza. Nekem a ciklus utolsó napján szokott leesni és másnap megjön a vérzésem.
Ez az egy tizednyi visszaesés még lehet attól is, hogy kitakarózva ébredtél:) Amíg nem jön meg, addig reménykedni is lehet.
Nekem általában a mensi előtt egy nappal esett le a hőm, de volt olyan is, hogy csak a mensi első napján. Erre én soha nem tudtam alapozni.
Clostit csak serkentésként kaptad, vagy egyáltalán nem volt PÉ-d? Doki nézte félidőben a tüszőket? Hányadik napon volt PÉ-d? DPO 6-9 körül előfordulhat, hogy a beágyazódás miatt esik egy picit a hő. ;o) Amíg az alaphő alá nem megy, addig simán lehet belőle baba! Drukkolok, írd majd meg az eredményt!
Ja, és mind a Closti, mind az Utro bezavarhat a görbébe, így még ne add fel!
3-asnak: a 3 tizedes emelkedés a tankönyvi adat. Sajna nem mindenki működik így - többek között én sem. Ettől függetlenül minden hónapban volt peteérésem, sőt a hormonszintjeim is rendben voltak. sőt, ilyen renitens görbék után 29 hetes vagyok ;o)
Gratula a babához, és köszi az infót. Egyoldali cisztám van, és azért kaptam, serkentésként. Minden 2 hónapban rendesen volt peteérésem, és 28 napos volt a ciklus, de a köztes hónapok elég zavarosak voltak, általában késett. (Én meg persze mindig azt hittem baba)
A closti a 11. napra kihozta a peteérést.
Megjönni nem jött meg, de még nincs is itt az ideje, a hőm visszament 36.9-re Megmértem vagy 10-szer a nap folyamán és mindig annyi volt. Holnap megyek nőgyógyászhoz, szerintetek, tud jósolni már babát? Amúgy ma picit görcsölgettem, azt gondolom hétvégére megjön, mert így szokott kezdődni, idegesség, enyhe göcsök 1 héttel a nemvárt előtt. Ha a luteális szakasz 14 nap, akkor elvileg szombaton nem kellene megjönni. Akkor már tesztelhetek. Majd megírom mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!