Ha a férjemnek herevisszere van, akkor egyáltalán nem is tud megtermékenyíteni?
A férjemet megműtötték, de nem fogant meg utána sem a baba, alig javult a spermaképe.
Így utólag azt mondom, kár volt a műtét, egy csomó pénz volt, és azóta fájdalmai vannak, előtte semmi panasza nem volt.
Szerintem elhamarkodtuk ezt a lépést, a doki pedig csak a pénzre ment.
Elmentünk egy meddőségi kp-ba, ott inszeminációt javasoltak.
Rögtön az első sikerült, 3 éves a lányunk:)
Én is azért próbálok utánajárni, mert neki sem okoz semmi panaszt és nem akarom, hogy feleslegesen a kés alá feküdjön...Meg félek is tőle, hogy utána nehogy baja legyen.Igaz, hogy rutinműtét, de mégis csak műtét és pláne ott...:-)))
Gratulálok a kislányotokhoz!
Valaki volt olyan akinek természetes úton jött a baba és emellett a probléma mellett???
Szia! Az én férjemnek is van, de azt mondta az andrológusunk, hogy nem kel vele foglalkozni, mert "kicsi".
A spermaképe sem túl jó, de azt más módon orvosolják. Akkor derült ki, amikor engem kiküldtek és úgy vizsgálta a férjem, gondolom megfogta a herezacskóját, és akkor vette észre, ezt nem tudom. A lényeg hogy kell a manuális vizsgálat ahhoz, hogy kiderüljön kell-e vele foglalkozni.
Spermavizsgálatot sztk alapon is csinálnak, de nem éri meg, mi ott vesztegettünk el egy évet és stimuláltak addig engem feleslegesen, aztán amikor elmentünk maszekhoz, kiderült hogy extrém magas a fehérvérsejtszám a spermában, ami gyulladás jele, de ezt az sztk-n nem nézték. Maszekban nekünk 15.000; a spermavizsgálat és 15.000; volt az első konzultáció, ami soknak tűnik, de amennyi pénz elmet havonta a stimulálásoknál feleslegesen, és az az egy év is.... Bár ne húztuk volna eddig, bár akkor szólt volna nekem is valaki.
Köszönöm a válaszokat!
Megnyugodtam picit, mert én azt hittem, hogy ha ez van, akkor tuti rossz a spermaképe is. Nem gondoltam, hogy attól még lehet jó. De a biztonság kedvéért elmegyünk egy urológushoz, és csináltatunk spermavizsgálatot is. Ha nem lenne muszáj, nem bántanám az emberemet! :) Ha meg lesz az eredmény, majd írok. Hátha másban is felvetődik ez a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!