Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 24. napján enyhe...

Ciklus 24. napján enyhe vérzés mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A ciklus.hu számítása szerint és a mért hőmérsékletek alapján is,25-én volt ovum, akkor voltunk együtt, tegnap este óta enyhe vérzésem van, de nagyon minimális. Mi lehet ez? A hőm még nem esett le. Megjönnie majd csak jövőhéten (nem) kéne. 30-31 naposak a ciklusaim, tehát beágyazódásnak még korai :(
2013. febr. 1. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet most korábban megjön...
2013. febr. 1. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet beágyazódási vérzés, ha hétfőig nem múlik akkor keresd fel a nőgyógyászod.
2013. febr. 1. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
2 vagyok: ha gondolod magnéziumot vehetsz be azzal nem ártasz, de ne aggódj nincs nagy baj. Vagy előbb jön vagy beágyazódási vérzés, nincs semmi baj, ez teljesen normális. Ennyire korai szakaszban bármi is történik nem sok mindent tudsz tenni, vársz.
2013. febr. 1. 20:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást. Fájni nem fáj, nem görcsöl a hasam. Szerintem meg fog jönni :-( bár meg soha nem jött meg előbb. Meglátjuk. Várok, mást úgyse tudok.
2013. febr. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!