Az egyik ismerősöm november 23-án szült, akkor mikor foganhatot meg a baba? , mert nem biztos az apában!
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 17:31
11/16 anonim válasza:
DNS vizsgálat elkerülhetetlen, mert bemondásra egyik apa sem fogja elvállalni a gyereket.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi,én is ezt javasoltam ,de mivel egyedül neveli a gyereket se szülők se testvér nincs rá még pénze a DNS vizsgálatra,ha az én számitásaim jók akkor január eleje február közepe foganhatot meg
2013. febr. 1. 18:23
13/16 anonim válasza:
Hát,attól függ,hogy hány hétre szült.Ugyanis,ha rendesen 40 hétre(akkor,amikorra ki volt írva),az azt jelenti,hogy az utolsó menzesze 2012. február 17-én volt.Ebben az esetben március 1-jén lehetett peteérése,ugyanis akkor volt a ciklus 14. napján.Bár ez attól is függ,hogy hány napos ciklusai voltak.Szóval február végén-március elején eshetett teherbe véleményem szerint.De ha tudnám azt,hogy hány hétre szült,vagy ha megtudnád írni,hogy mikorra volt kiírva szülni(talán ez egyszerűbb),az jó lenne.:)
14/16 anonim válasza:
február 16
egy átlagos számítási módszerrel, egy átlagos ciklus esetén
15/16 anonim válasza:
Ja, én is úgy gondoltam hogy febr 16 az utolsó mensi, bocs.
Szóval febr vége, márc eleje a teherbeesés ideje. valószínűleg, de tényleg kell pár adat hozzá még.
16/16 Manka68 válasza:
Szia!
Azt biztosan tudja a kedves anyuka, hogy mikor volt az utolsó menses első napja. A dokik is rögtön ezt szokták kérdezni, tuti benne volt a kiskönyvében is, ráadásul a korai (12-ik hét előtti) ultrahangok szinte napra pontosan megadják a fogantatás idejét. A születés ideje ennél sokkal bizonytalanabb, nem abból kéne visszaszámolni. És szerintem ezzel a kedves anyuka is tisztában van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!