Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 13. napon vagyok. Miért...

A 13. napon vagyok. Miért ilyen össze-vissza eddig a görbém? Bajt jelent?

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 3. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Eddig normális. Még nem volt ovud.
2009. szept. 3. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért ilyen,mert nem ugyanabban az időpontban méred és így nem sokat ér. Fontos,hogy mindig ugyanakkor mérd,mert negyed óra is mást hoz ki. Rögtön felkelés után,úgy,hogy nem kelsz ki az ágyból. Ha digitális a hőmérőd,akkor is összesen 5 percig mérd,ne csak csipogásig,mert utána még megy fel. Ha ezeket jól csinálod,akkor is változni fog a görbéd,de az már természetes:)
2009. szept. 3. 10:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Rögtön ébredés után mérem, még mielőtt felkelnék az ágyból. Azért van néha más időpontban mérve, mert sokszor felébredek a kutyára, hogy az ajtó előtt játszik, meg dobálja az ajtót. Akkor így most nem ér semmit?
2009. szept. 3. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Az eltérés nem több 1-2 tizednél, ami még bőven benne van a mérési hibahatárban.
2009. szept. 3. 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, mert hát sajnos továbbra is csak így tudom mérni.
2009. szept. 3. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!