Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés előtt 4 nappal...

Peteérés előtt 4 nappal voltunk együtt, abból lehet baba?

Figyelt kérdés
1 hete késik a menzeszem és pár napja olyan hányingerem van, étvágyam nincs és két napja olyan érzésem van mintha megjönne, de semmi. De csak peteérés előtt 4 nappal voltunk együtt védekezés nélkül, utána védekeztünk. Van már egy kislányunk, de kistesót még később szerettünk volna (bár nem esünk kétségbe ha esetleg kopogtatna már most). A lányommal csak később jelentkeztek ilyen tünetek.

2013. jan. 31. 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet.Már nem muszáj a reggeli vizeletből,kifogja mutatni ha baba van :)
2013. jan. 31. 15:17
 2/14 A kérdező kommentje:

1 hét után kimutatja?

Csak azért kérdezem, mert a lányommal ilyenkor még semmit nem mutatott, csak kb két hét múlva

2013. jan. 31. 15:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Minden terhesség más és más.:)Lehet,hogy a lányodnál későn mutatta ki,de az nem azt jelenti,hogy ha baba miatt késik,akkor most is későn fogja.:)Én a helyedben tesztelnék.Sok sikert!:)
2013. jan. 31. 17:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Jah,és a spermák 3-5 napig életképesek,szóval van rá esély,hogy teherbe estél.:)
2013. jan. 31. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:

én peteérés előtt 3 nappal voltam együtt a párommal, sajnos nem lett belőle baba, de sok szerencsét kivánok neked.

a teszt leghamarabb az aktus után 14 nappal mutatja ki az eredményt.

2013. jan. 31. 19:54
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
én peteérés előtt 4 nappal voltam a férjemmel és kislányunk született. nekem is hihetetlen volt, de megvárták a spermitoszok a petesejtet.
2013. jan. 31. 21:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Tegnap este csináltam egy tesztet, mert találtam itthon egyet, viszont utána néztem, hogy lejárt a szav.ideje tavaly nyáron. Viszont pozitívat mutatott. Tévedhet pozitív irányba is???
2013. febr. 1. 12:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát,pozitív irányba nem igazán tévedhet(ne),de én azt javaslom,hogy vegyél egy új tesztet!!Hajrá!!:))
2013. febr. 1. 13:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Még egy teszt kell :) De szerintem sikerült.
2013. febr. 1. 14:34
 10/14 A kérdező kommentje:

Pozitív lett az új teszt!

El se hiszem, hogy ez megtörtént, nem számítottunk most rá, de persze nagyon örülünk! Csak hihetetlen, mert eddig is így védekeztünk, hogy peteérés előtt 4-5 nappal még voltunk együtt védekezés nélkül de nem történt baj, nem gondoltam, hogy ilyen életképesek a férjem spermái :-))

Karácsonykor már négyen leszünk! :-)

2013. febr. 1. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!