Létezhet olyan hogy 9 hetes terhességet ne mutasson ki a teszt? és miért?
Hat igazabol nem tudom mi volt nalam valojaban tunet, es mi az, ami csak a faradtsagnak volt betudhato abban az idoben, amikor a lanyom meg kisebb volt es rossz alvo (az o szuletese elott valoszinuleg meg nem volt baj, illetve nem tudunk rola mert rendszeres volt a mensim, es megszakitasos vedekezes mellett fogant, tokeletes terhesseg volt, tokeletes szulessel), mindenesetre egy biztos, nagyon csunyan hiztam, mondjuk nem is figyeltem egyaltalan arra mit eszek, volt hogy egesz nap csak edessegen eltem, es kivantam is veszettul allandoan. Ez biztos hogy tunet volt.
Igen nekunk fel ev kezeles utan most decemberben fogant meg a pocaklakonk, tegnap toltottem a 9 hetet. Nekem szerencsem volt abbol a szempontbol, hogy ahogy rendszertelenne valt a mensim, egybol tudtam, hogy valami gond van, es hiaba raztak le a dokik, addig mentem, ugyan sok penzembe kerult magan uton kivizsgaltazni magam, vervetelek stb, amig meg nem lett a problema, igy viszonylag hamar elkezdodott a kezeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!