Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?...

Szerintetek lehetek terhes? Dec.25 én voltunk együtt a párommal, január 17. én megjött, de csak 2 napig tartott, és kevés volt. (a 2nap stimm. De a mennyiség talán több szokott lenni)

Figyelt kérdés
Hetek óta érzek szurkálást a hasam alján. (olyan mint a mensi elött 1-2 nappal) 1 hete kb, nagyon érzékenyek a melleim. Ennyi a tünet. A bibi az az, hogy én elvileg el vagyok kötve. Szerintetek?
2013. jan. 31. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Test?
2013. jan. 31. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért nem tesztelsz? Amúgy nem sok reményt látok babára, ha tényleg el vagy kötve..
2013. jan. 31. 09:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek,hát én sem látok rá sok reményt,de hátha...nagyon szeretném!Végül is hallottam már ilyet,hogy elkötés után teherbe estek... Meg az én elkötésem "feketén" zajlott,23 éves voltam,és az orvosi TIM nem engedélyezte,de a dokim annak ellenére megcsinálta(most már azt remélem,hogy nem jól)
2013. jan. 31. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy van-e már gyereked?
2013. jan. 31. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
23 évesen elköttetted magadat??? Mi a bánatért? Nekem épp egy orvosnő ismerősömnek született így a 4. gyereke, és olvastam már több fórumon is ilyesmiről, szóval nem kizárt, hogy megtörténik. Állítólag a lézeres égetés az, ami végleges és "hótbiztos", de ezek szerint te most örülnél, ha nem lenne elég szoros a csomó:-))
2013. jan. 31. 10:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen,van már gyermekem,három is.A harmadik után történt az elkötés,pont azért mert a dokim azt mondta 3császár után úgysem szülhetek többet...én pedig hittem neki,de már nagyon bánom.
2013. jan. 31. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet? Van baba?
2013. febr. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!