Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írna az aki tabiszedés mellett...

Írna az aki tabiszedés mellett is teherbeesett?

Figyelt kérdés
szedek tabit amivel elvileg nincs esély rá,de érdekelne hogy a gyakorlatban megbízható, volt e hogy nem hatott és becsúszott ígyis 1 baba. Köszi a válaszokat
2009. szept. 2. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia

Mivel már hónapok óta nem szoptattam a kislányomat és helyreállt a ciklusom is, elkezdtem újra szedni a korábbi fog-gátlómat (mercilon).

3 levéllel szdtem be (az első kettő alatt még gumival is védekeztünk) és rendben megjött a megvonásos vérzés is mindkét levél után. A harmadik után viszont nem jött meg, a dokinál kiderült, hogy becsúszott a kis cseles.

Nagyon meglepődünk, mert elenyészően minimális esélye van az ilyesminek, és még nagyon nem terveztük a kistesót(anyagi okok miatt)...

A doki szerint azért történhetett, mert a Mercilon nagyon kis dózisú tabi, és valszeg a szülés miatt még meg volt dobva a hormonháztartásom (ennek mondjuk ellentmond, hogy a ciklusom meg tökre rendben volt), és úgymond "fogamzóképesebb" állapotban voltam, mint korábban bármikor. Hát nem tom, a magyarázat nem győzött meg túlságosan, mindenesetre februárban születik meg az öcskös.

Aki makk egészségesnek tűnik a genetikai vizsgálatok alapján, mert akármilyen kevés hatóanyagú is volt a tabi, azért el kellett mennem "gyógyszerártalom miatti kivizsgálásra", először a SOTE1-re, ami egy nagy sz*r, aztán inkább fizetős vizsgálatokon voltunk a Czeizel papa intézetében.

szal nagyon-nagyon minimális az esély, egy a sokmillióhoz, de épp itt ugrál a vesémen egy "kivétel"

és bocsi, hogy hosszú lettem

:D

2009. szept. 30. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem triregol mellett 9 ével ezelőtt.

Rendesen szedtem, nem voltam beteg,nem szedtem más gyógyszert.

Rajta van, hogy nem 100%

Dokim szerint csak az oral az anal és a semmilyen szex biztonságos :-)

2009. okt. 1. 06:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia anyukám idén januárban rosszul érezte magát,és elment hát a nődokihoz,mivel nem jött meg neki.Kiderült 6 hetes terhes,fog.gátló tabi melett.A doki szerint anyukám túl hosszú ideig szedett 1 fog.gátló tabi fajtát (a nevét nem tom) (3 évig) és a szervezete kilökte a gyógyszert,és így becsúszott a gyerek.Anya 37 éves,apa 43.Nem tartották meg....
2009. okt. 1. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is fogamzásgátló mellett lett terhes.Egy másik ismerősöm meg spirál mellett.
2009. okt. 1. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia,az egyik ismerősöm,(30 éves) annak idején az ő anyja is tabival védekezett,meg is jött neki rendesen a menzije,viszont a köv hónapban már nagyon nem volt jól.És mivel nem tudta h. terhes,szedte tovább a gyógyszert.A srác egészséges,termetes fiú lett,és most is az,viszont az egész testén sötét barna foltok vannak.Mindenhol,amit szégyell,és nem hord rövideket.
2009. okt. 2. 08:33
 6/8 A kérdező kommentje:
:|jajj...most eléggé rámhoztátok a frászt:|...én még csak 4 hónapja szedek Cypromixet, és 16 vagyok...
2009. okt. 5. 19:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszadóknak, de ha megesett még mással is, az is érdekelne eléggé:S
2009. okt. 5. 19:48
 8/8 A kérdező kommentje:
első válaszadó, a Mercilon akkor elég gyenge.. a Cypromixről nemtudnál valami infót hogy megbízhatóbb-e?:S
2009. okt. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!