Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » En ezt mar nemertem. Segittene...

En ezt mar nemertem. Segittenetek? Mennyire jellemzö ha valaki teherbeesett hogy szurkalja a hasa. Segittenetek.

Figyelt kérdés
5napja kesik a menzim.melleim fajdogalnak.aznaptol mikor meg kellet volna jönnie erösen szurkall a hasam es a petefeszkeim.különösseb tünetem nincs neha megszedülök de ritkasag.ez a mindjart megjön erzes megvan.fel vagyok puffadva mintha szelgörcseim lennenek.terhessegtöl letezik hogy nemmüködik az emesztese rendessen?nem teszteltem meg.varok.a nyakom olyan feheres nem büdi de sok..köszi
2009. okt. 30. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
baba van tuti
2009. okt. 30. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor tesztelj, már itt van az ideje 5 napja. Nem tudom, mire vársz, megmozdulni még hónapokig nem fog.

Korai terhességben természetes, ha a has aljában van enyhe, húzó fájdalom, mintha mindját megjönne. Nő a méh. A puffadás is természetes. Az emésztés is lelassul, sokkal több a szél, ellazulnak a hasizmok.

Mire vársz még? tesztelj!

2009. okt. 30. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen tüneteim vannak. Closti-Utrogestan kezelésen vagyok és attól félek, hogy csak a gyógyik kavarnak be. Bár ez már nem az első ilyen hónapom és eddig nem voltak ezek a tünetek.
2009. okt. 31. 11:02
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a gyors valaszokat.azert nem teszteletem mert neha rendszertelenül jön meg a stressz meg az idövaltozas is közre szokott jönni.kicsit felek hogy az vagyok ez lenne az elsö baba.de persze jöhetne.furcsak voltak a tünetek ezert is tettem le a cigit.akkor ha addig nemjön meg hetfön tesztelek....mert ma szombat mindig semmi de lehet az is felvagyok fazva
2009. okt. 31. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Teszteltél tegnap? Eredmény? :) vagy :( A tegnapi uccsó válaszoló vagyok.
2009. nov. 1. 09:30
 6/6 A kérdező kommentje:
nem meg nemteszteltem mert hetvege van es nemtudtam tesztet venni.meg semmi mar 7napot kesik es nagyon szurja a petefeszkeimet.azthiszem hogy holnap vagy kedden mar esedekes lenne....majd megirom...köszi csajok
2009. nov. 1. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!