Lehet hogy elsőre sikerült?
Figyelt kérdés
Augusztus 4-én volt a megvonásos vérzés Yadine után. Mivel babát tervezünk. Már 2 napja késik. A menzi napján 25-ös gabriellel teszteltem negatívat. Most ha egy 10-el tesztelek, az mutat valamit, vagy csak a hormonok háborognak?2009. szept. 2. 16:40
1/7 anonim válasza:
Tesztelj, elvileg mutatni kéne már neki ha van baba.
2/7 anonim válasza:
Akár még mutathat is...én is annó a gabriellel teszteltem és - lett.Másnap csináltam egy másik tesztet(a neve nem jut eszembe)és az + lett.De többi ismerősömtől is hallottam,hogy a gabriell nem mutatta ki de egy másik teszt igen!Úgyhogy hajrá bátran tesztelj egy másikkal és sok sikert kívánok!!! :))
3/7 A kérdező kommentje:
Azért vettem azt, mert itt sokan dicsérik.
Holnap veszek egy érzékenyebbet és énteken meglátjuk. Azért kérdezem, mert nekem a tabi előtt is pontos volt a ciklusom.
2009. szept. 2. 19:03
4/7 anonim válasza:
Nekem is így volt a Yadine után... megvonásos vérzés, és hónapokig semmi.
De neked szurkolok, mák van a zsebedben, ha elsőre összejött a baba! Jaj, milyen sokan álmodozunk erről... :)
Ja, egyébként tesztelj! :) Sok sikert!
5/7 A kérdező kommentje:
Folyamatosan megjön érzésem van, de nem jön meg. Veled is így volt (utolsó)?
2009. szept. 3. 07:43
6/7 A kérdező kommentje:
Ja és mióta meg kellett volna jönnie, rózsaszín árnyalatú a folyásom.
2009. szept. 3. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!