Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A volt barátnom akarja a...

A volt barátnom akarja a gyereket de én nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
szakítottunk de elotte teherbe esett... nemakar abortuszt...hogybeszéljem rá? mert ez gyereknek se lenne jo
2013. jan. 29. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Agyműtét után nem tartanak bent egy hónapig, ez biztos nem igaz.
2013. jan. 29. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Még aznap hazaengedik. Max másnap. Ha belázasodik is csak 1 hetet tartják benn.
2013. jan. 29. 22:32
 13/15 kisbaby44 ***** válasza:
Úristen :-/ elég komoly ügy. Bár engem se tudna a jó isten sem rábeszélni az abortuszra , hogy megöljem a saját gyermekem.. Szedett gyógyszert fog.gátlót? És nem vette be? Vagy ha csak abban reménykedtél , hogy elmegyek benne és nem lesz terhes mert eddig sem volt akk szívás. Ja és a megszakításos sem a legjobb ötlet. Manapság a nők a gyógyszer mellett is teherbe esnek...nem most kellene gondolkodnod ne haragudj . Remélem nem sértettelek meg. Ha meg szeretné tartani akkor MEGFOGJA! Sajnálom. Lehet mikor megszületik te sem fogod bánni :-) bár a 9 hónap alatt is kellett volna az exednek a segítséged és hogy kitarts mellette..
2013. jan. 29. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ez történt. Egy nőt abortuszra nagyon nehéz lesz rábeszélni, bármennyire is próbálkozol.:(
2013. jan. 30. 14:53
 15/15 A kérdező kommentje:
már ugyahogy elmagyaráztam neki hogy ez nemlenne jo ha megszuletne....remélem sikerul.. koszi mindenkinek a válaszokat! es igen vigyaztunk de becsuszott egy kis baj...es 72oras tabi nemhatott
2013. jan. 30. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!