Van okom aggódni? Ettől jöhet létre terhesség?
Jaj, bocsi, rossz billentyűzetet nyomtam. Szóval ugyanez volt nálunk is, magas tsh, korai petefészek kimerülés azt mondta a doki. Azt is mondta, hogy ez az érték minden ciklusban más és más, szóval a következő hónapban lehet, hogy jó lesz. Ha nem megfelelő a tsh/fsh arány, a peteérést akadályozza elvileg, de saját felelősségre így is belevágtunk. Elég sok petesejtem megért, sikerült is megtermékenyíteni őket, viszont nem tapadtak meg. Végül a 3. beavatkozás járt sikerrel.
A lombikbabánk megszületése 8 hónappal pedig spontán terhes lettem:) Úgyhogy ne aggódj, semmi sem lehetetlen:)
(amúgy nálunk is a férjem eredményeivel voltak gondok, azt mondták annyira kevés a spermiumszám, hogy kizárt a spontán terhesség...)
ciklus 5. napi vérvétel:
tsh: 4,447 , fsh:12,2 ,
lh: 8,9 , Ösztradiol:137,0
ciklus 13. napja:
prolactin:388 ösztradio: 712 progeszteron: 1,00
ciklus 25.napja:
prolactin: 324,0 ösztradiol 661,0 progeszteron: 21,10 tesztoszteron 0,76
És inenn szedtem a bromocriptint és lett egy control vérvétel mi szerint rendben van a prolactinom.
Ezek a vérvételek alapján mondta a dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!