Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van okom aggódni? Ettől jöhet...

Van okom aggódni? Ettől jöhet létre terhesség?

Figyelt kérdés
A férjem eredménye miatt megyünk lombikra,az eddigi eredményem megnézte a doki és azt mondta,hogy korai petefészek kimerülésem van.Ettől teherbe eshetek?Azt mondta azért mert 7 évig szedtem fog.gátlót és kicsit magasabb a tsh-m.
2013. jan. 29. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlónak semmi köze a korai petefészek kimerüléshez, a tsh-t rendbe kell rakni. Meg tudod írni a hormonjaid?
2013. jan. 29. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nálunk is.
2013. jan. 29. 21:38
 3/7 A kérdező kommentje:
bromocriptint szedek magas prolactinra.Hát még szeptemberben volt a hormon,az akkori endokrinologusom szerint jó.Mindjárt megírom.
2013. jan. 29. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Jaj, bocsi, rossz billentyűzetet nyomtam. Szóval ugyanez volt nálunk is, magas tsh, korai petefészek kimerülés azt mondta a doki. Azt is mondta, hogy ez az érték minden ciklusban más és más, szóval a következő hónapban lehet, hogy jó lesz. Ha nem megfelelő a tsh/fsh arány, a peteérést akadályozza elvileg, de saját felelősségre így is belevágtunk. Elég sok petesejtem megért, sikerült is megtermékenyíteni őket, viszont nem tapadtak meg. Végül a 3. beavatkozás járt sikerrel.

A lombikbabánk megszületése 8 hónappal pedig spontán terhes lettem:) Úgyhogy ne aggódj, semmi sem lehetetlen:)

(amúgy nálunk is a férjem eredményeivel voltak gondok, azt mondták annyira kevés a spermiumszám, hogy kizárt a spontán terhesség...)

2013. jan. 29. 21:41
 5/7 A kérdező kommentje:

ciklus 5. napi vérvétel:

tsh: 4,447 , fsh:12,2 ,

lh: 8,9 , Ösztradiol:137,0

ciklus 13. napja:

prolactin:388 ösztradio: 712 progeszteron: 1,00

ciklus 25.napja:

prolactin: 324,0 ösztradiol 661,0 progeszteron: 21,10 tesztoszteron 0,76

És inenn szedtem a bromocriptint és lett egy control vérvétel mi szerint rendben van a prolactinom.

Ezek a vérvételek alapján mondta a dokim.

2013. jan. 29. 21:48
 6/7 A kérdező kommentje:
decemberben volt egy lombikunk.Sikertelen volt mivel a férjem azoospermás hereszövetből dolgoztunk és szétestek az embriok és nem tudtak mit visszaültetni.
2013. jan. 29. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:
És akkor 11 petesejtem lett.
2013. jan. 30. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!