E61 kérdése:
Mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban szültem. 6 hetes kontroll után megjött 2 hétig tartott. A gyermekemet születésétől kezdve szoptattam illetve tápszereztem mert kevés volt a tejcsim. 6 hetes kontroll után szedtem cerazett-et, ami éppen karácsonykor fogyott el a tejcsimmel együtt. Tehát karácsony óta se szopi, se gyógyszer, no de, se mensi! Január 20-án együtt voltunk a párommal védekezés nélkül. Tesztet még nem csináltam, de arra gondoltam, h várok a 7 végéig. Szerintetek lehet baba? Köszönöm a válaszokat!2013. jan. 29. 16:05
1/3 anonim válasza:
hétvégén leszel 14 nappal az aktus után, ekkor érdemes legkorábban tesztelni, de lehet, hogy még téves negát fog mutatni
a vérzésednek lehet, hogy idő kell, a fogamzásgátló és a tej elapadása is bezavarhatott, nem biztos a terhesség
2/3 anonim válasza:
Nekem szülés után csak 11 hónapra jött meg először. Nem hinném hogy terhes vagy.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mennek a zöld kezecskék!
2013. jan. 30. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!