Van esély rá, hogy a menstruáció után egy héttel terhes legyek?
Figyelt kérdés
1hete múlt el,de együtt voltunk,péntektől-hétfőig minden nap!ha terhes vagyok mikor mutatható ki?2012. dec. 13. 06:29
2/4 anonim válasza:
teherbe esésre a menstruáció ideje alatt is van esély. aszem 15 naposak a tesztek, de ezt a részt nem tudom, még nem ahsználtam soha. de bemész a patikába kérsz egyet és elolvasod a betegtájékoztatót
3/4 anonim válasza:
Az utolsó aktustól számolva két hetet kell számolnod, hogy legyen esélyed arra, hogy a teszted kimutassa. De célszerű a mensi napját megvárnod.
4/4 anonim válasza:
Igaz, teherbe lehet esni ilyen hamar, nem kizárt, viszont az esélye viszonylag alacsony. A tesztek a fogantatástól számítva kb. 2 hét múlva mutatják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!