Nemvart napjan nagyon halvany -szerintunk- pozitiv One Step teszt. Meg felve orulunk de csladilag egyetertunk, h latszik a masodik csik. Ti mit gondoltok?
szerintem ez egyértelműen pozitív :)
Gratulálok :)
(aki meg adta a linket)
:)))) Oh lanyok, nagyon koszonjuk! El sem tudom mondani milyen boldogok vagyunk! :) 1,5 eve vartuk a picit...
Szoritsatok Nekunk, h minden ok legyen!
A 'tanitoimnak' kulon koszonet!;) ..aki pedig meg vagyakozik, kitartast! :)
nos én még csak most tartok ott,hogy hátha.Nagyon gratulálok Nektek.és Drukkoljatok,hogy nálam is baba legyen a dologban :)
(aki linkelt)
A
Ez bizony egyértelmű pozi!!! :)
Gratulálok! :)
3 hónapos pici fiú anyukája! :)
'linkelos'szoritok Neked! :) Ird majd meg, h mi lett, pls. ... es koszi a gratulaciot!
Utolso, Neked is koszi!En is gratulalok a pici fiuhoz!:)
:) Nagyon koszonjuk! (olyan edes a ferjem, jarkal fel-ala nagy mosllyal az arcan es 2 percenlkent kapunk egy oriasi olelest)
Kedves Utolso (a 3. akit igy nevezek, elnezest:)
Az elso 'jel'a mellbimbo fajdalom volt. Eddig mensi elott hatalmasra nottek a melleim de a bimbom nem fajt! Most annal jobban...Igen, sajnos eleg eros pms tuneteket produkaltam mar az ovu ota (el is szomorodtam..de azert tegnap bababoltban jartunk a bagylanyommal;), viszont most bo kremes f. tarsul hozza ellentetben a megszokott vizessel.. Most gyengebb gorcseim vannak de az egesz az also reszen. mehem es petefeszkek korul es 'alul' is zsabbadas erzes kiser, gondolom a verboseg miatt. Meg egy szembetuno jel a hom, belinkelem Neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!