A himivarsejtek a levegon meddig eletkepesek? Illetve mennyi az esely levegore jutas utan belemkerul es igy esek teherbe?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 19:53
1/5 anonim válasza:
Egy ideig még biztosan életképesek, hiszen a mesterséges megtermékenyítés is csak így történhet.. De ha pontosítod a kérdésed, esetleg többet tudok segíteni.
2/5 anonim válasza:
Jézus! Csak nem így akarod megfogni a pasit, hogy teherbe esel tőle? Kiszeded az óvszerből a spermát, vagy leszeded magadról azt visszateszed?
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a szabad levegőn elpusztulnak,de persze nem vagyok benne 100%-ig biztos,mert amikor nem akartunk a párommal babát,akkor lemostam magamról,szóval nem került be egy kicsi sem,amikor meg akartuk már a babát,akkor pedig...hát beengedte oda ahova kell :D
25+6 hkm
4/5 anonim válasza:
nyugi nem vagy terhes(ha esetleg aggodnal miatta....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!