Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon félek, hogy terhes...

Nagyon félek, hogy terhes vagyok-e! Ugye nem lehetek az?

Figyelt kérdés
Patentex oval kúppal védekeztünk és nem ment el bennem. Viszont 2 nap múlva peteérésem kezdődött,pedig ilyen hamar nem szokott peteérésem lenni! Most korábban jött a szokottnál.Ugye nem lesz gond?
2009. szept. 1. 21:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ezt tudom,de Te használtál mellé kúpot? Vagy csak simán megszakitást használtatok?
2009. szept. 6. 18:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor is szinte nulla lenne az esélye a teherbeesésnek, ha csak önmagában megszakításos védekezést alkalmaztatok volna"

Ahha,érdekes,barátnőm 2x is így esett teherbe...:/

A kérdésre válaszolva,az esély kevés,az előváladéktól teherbe eshettél esetleg,de védekeztetek,szóval az esély elég kicsi.Bár ezek a kúpok...volt itt egy lány,bizonyos Jázmin,ő most már kismama,pedig úgy védekeztek mint ti és 16 éves...szóval legközelebb légyszíves,ha most nem estél teherbe védekezz,óvszerrel,megvéd a fertőzésektől és a teherbe eséstől is.Imdákozz,hogy most ne legyen gixer,nem jönne jól,ahogy látom:)

Én drukkolok neked és máskor válasszato más módszert a kedvemért:)

2009. szept. 6. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igy kicsi az esélye,de csak tapasztalatból irom,hogy ez a fajta kup szinte semmit se ér. Én azt használtam és ugy ahogy kellett,mégis terhes lettem,az orvosom aztán megerősitett benne,hogy sajnos nem eléggé véd,nagyon sok nem kivánt terhesség lett belőle. A megszakitásos modszer nem sem véd ,hisz az előváladékba is lehetnek életképes spermiumok. Szerintem kérj inkább valami tabletát ami biztonságosabb.
2009. szept. 6. 20:08
 14/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a szurkolást kedves vagy,én is szurkolok magamért....:))

ÁÁ,csak legyen már menzesz.Sz@r még 3 hetet várni...jaj.Most beparáztattatok...

tényleg köszi minden kedves szót!Azért parázok nagyon,mert hamarosan készülök szakitani a barátommal,tehát katasztrófa lenne,ha besikerülne.Csak utoljára akartam pár jó szexet még...tudom hülye vagyok

2009. szept. 6. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Tudom, off-olás, de apár jó szex, ami ttét nélküli..., na azok kellenének a babára vágyóknak is, mert az élvezet és a céltalanság sok esteben spontán peteérést vált ki. Lehet, hogy a kérdezőnél is ez volt...
2009. szept. 7. 10:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy peteérésed volt utána két nappal? És most mire kell még várnod három hetet?
2009. szept. 7. 12:41
 17/18 A kérdező kommentje:
honnan tudom? Ismerem a testemet.Ilyenkor a hüvelyváladék jellegzetes,nyúlós.És tiszta nedv a bugyim pár napig Hát innen tudom.És a 3 hét várakozást a következő menzeszre értem.Húh,nem akarlak bántani,de olvasgasd még a biosz könyvet.:)
2009. szept. 7. 17:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nos megszakításra visszatérve. Azért nem nyújt kellő biztonságot,és azért ajánljuk csak összeszokott pároknak, mert nagyonnagy önfegyelem kell ahhoz, hogy időben meg tudja szakítani a párod az együttlétet. Tehát a terhességek így jönnek létre 99%-ban (gondolok itt a megszakítás közben fogant babákra), nem pedig az előváladékban lévő spermiumoktól. Aki írta, hogy terhes lett kétszer a barátnője, hát nah...ezzel is érdemes a napokat kiszámolni, peteérés idejében ha lehet hanyagolni, de szerintem arra kellene figyelni, hogy időben megszakítsd, mert hiába nem teljesen történik a dolog, ha egy kicsi is bejut sajnos azzal már esélyt adtál. Ha bármi nem érthető a megszakítással még, írja meg nyugodtan bárki és szívesen elmondom.
2009. szept. 7. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!