Nagyon félek, hogy terhes vagyok-e! Ugye nem lehetek az?
Figyelt kérdés
Patentex oval kúppal védekeztünk és nem ment el bennem. Viszont 2 nap múlva peteérésem kezdődött,pedig ilyen hamar nem szokott peteérésem lenni! Most korábban jött a szokottnál.Ugye nem lesz gond?2009. szept. 1. 21:14
1/18 anonim válasza:
Reméljük. A spermicid készítményeknek nem a legjobb a terhessélgi indexük, leginkább csak kiegészítő védekezésre jók, önállóan gyakran megbízhatatlanok.
2/18 anonim válasza:
Az esély 50-50 %.Sokan lesznek kúp mellett terhesek.Ezeket inkább kiegészítő védekezésre használják, de bizzunk benne ha nem lesz gond.
4/18 anonim válasza:
A peteérésnek és a szexnek semmi köze egymáshoz (a peteérés nem a menstruáció, azt tudod, ugye?)
Ha nem ment el benned, akkor aligha kerülhetett sperma a méhed környékére. Szóval ebben az esetben szerintem kizárt, hogy terhes vagy.
5/18 anonim válasza:
Szia! Az utolsónak van igaza, a terhesség kizárt. Akkor is szinte nulla lenne az esélye a teherbeesésnek, ha csak önmagában megszakításos védekezést alkalmaztatok volna, de így hogy még használtátok a patentexet is, így 100%, hogy nem vagy terhes, nem értem a többiek miért mondják, hogy de, hidd el nekem, nem vagy terhes :)
6/18 anonim válasza:
Szia bocsi de häny eves vagy? Sok nö ezen az oldalon irja hogy nem jön össze köztük vagyok en is es itt irjäk hogy ugye nem lehetek terhes?! az ilyen egyszerüen kiborit en mär azt värom mikor lesz mär a pocakomban minden honapban csalodok mert semmi. Itt meg nem egy päran attol rettegnek hogy oo nehogy terhes legyek.Föleg a nagyon fiatalok akkor mire talältäk fel a gumit meg a fogamzäsgätlot?! HA ilyen felelötlenek nem tudok mitcsinälni.Bocs nem kioktatni akarlak csak mär annyira idegesitö az ilyen. megegyszer bocs!
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztató szavakat! :) Utolsónak: azért itt tettem fel a kérdést,és nem a szex rovatban,mert azt írta ki a rendszer,hogy ilyen jellegű kérdésnék ebbe a kategóriába kell kiírni. Ráadásul itt gondolom nemcsak 14 éves tinik vannak,talán kapok tapasztaltabb válaszokat is. Sajnálom ha téged ez zavar,nem tehetek róla h neked nem jön össze a baba.:(
2009. szept. 2. 16:07
8/18 A kérdező kommentje:
21:26-osnak: hogyhogy nincs köze a peteérésnek és a szaxnek egymáshoz? Nem értem.Pojt attól lesz terhes az ember,hogy peteérés idején szexel,nem?
21:34-esnek: ez új megközelítés számomra a megszakitással kapcsolatban,hogy az is megfelelően véd.Mármint kúp nélkül.Mindenhol azt irják,hogy a megszakitás önmagában veszélyes.Akkor mégsem? Mi az igazság?
Jó lenne tudni,mert itt az oldalon rendeteg egymásnak ellent mondó dolgokba ütközik az ember...
2009. szept. 3. 19:39
9/18 A kérdező kommentje:
bocs,pár betűt elírtam :)
2009. szept. 3. 19:40
10/18 anonim válasza:
Előváladéktól is tehebe eshetsz,az én kis babám is így fogant meg!Kisebb igaz az esélye de attól is teherbe eshetsz mert az előváladék is spermium tulajdonképpen...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!