Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki járt már hasonló...

Ha valaki járt már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a Gynexet szedni, idáig minden hónapban kimutatta az ovu teszt a peteérést, és mióta szedem a cseppeket, minden ovu teszt negatív. Lehetséges hogy nemhogy segítene még árt is ez a csepp? Vagy mi lehet a baj?
2009. szept. 1. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom neked hanyadik napon volt az ovu-d, nekem a 17-18.on mindig és sajnos nekem nagyon kitolták ezek a szerek, majd csak a 26.napon lett peteérésem. Lehet hogy sajnos neked is ez lesz. Hanyadik napon vagy?

Sajnos nem mindenkinek jönnek be..

2009. szept. 1. 20:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nekem 26 napos a ciklusom és mindig a 10-11. napon volt pé. Ma már a 13.-ik napján járok és semmi. 6 hónapon keresztül mindig pontosan volt pé.Azt hittem a gynex valamennyit segít, de ahogy látom még ront is.. Elkeserdtem már nagyon...
2009. szept. 1. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még várj egy két napot és még simán lehet a ovu teszt pozitív. De sajnos a ciklusod is kitolódik majd. Clostyt nem szedtél még?
2009. szept. 1. 20:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem szedtem még... Az jobb mint a gynex? Szeinted szedjem tovább vagy hagyjam abba?
2009. szept. 1. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Én már tényleg nem tudom kinek mi a jó. Sztem ne hagyd abba, mert ki tudja, lehet most fog sikerülni.. pár nap kitolósás még nem gond.
2009. szept. 1. 21:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat.. Remélem egyszer nekem is sikerül a baba...
2009. szept. 1. 21:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?
2009. szept. 1. 21:02
 8/11 A kérdező kommentje:
7 hónapja, és most kezdtem el szedni a gynexet.. Lehet kár volt. Eddig legalább tudtam hogy van pé-sem.. Neked van már babád?
2009. szept. 1. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs, kb 5 hónapja próbálkozunk és most volt az első clostys hónapom. Remélem sikerül.
2009. szept. 1. 21:25
 10/11 A kérdező kommentje:

Drukkolok Nektek nagyon..

Amit szedsz azt hol lehet beszerezni, mert ha nem jön be a gynex akkor kipróbálom majd ezt.. Ezt hogy kell szedni?

2009. szept. 1. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!