Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik voltak a terhesség első...

Mik voltak a terhesség első jelei, Nálatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal babát szeretnénk,és kíváncsi vagyok,hogy mik voltak nálatok azok a jelek,amikből sejtettétek/tudtátok,h sikerült a dolog :) Megálmodtátok,mit éreztetek, és főként,hogy mennyi idő után jött elő az a jel?

Nem a mensi kimaradásra és terhességi tesztes esetekre gondolok,mikor abból tudtátok meg..:) Hanem mit éreztetek magatokon...mik voltak az első jelek?

Csak kíváncsi vagyok,a nők mennyire is érzik ezt meg...nem akarok a tesztekkel pánikolni mindig. :)

Köszönöm segítségeteket!

2009. szept. 1. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Szia. Én a legelejétől álmos voltam és aludni akartam egész nap . Igaz még csak 7 hetes vagyok. Tesztem negatív lett de én éreztem hogy sikerült. következő tesztem be is bizonyította hogy baba van. Sok szerencsét nektek . Szurkolok:)
2009. szept. 1. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Eléggé sűrűn jártam pisilni majd jól megduzzadtak a melleim aztán jött a + teszt. Egyébként ennyi is volt az össz tünetem még hányingerem se volt soha a terhesség alatt
2009. szept. 1. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

A mindig jó gyomrom egyszer csak cserbenhagyott és minden evés után émelyegtem, de rettenetesen. Akartuk a babót a férjemmel, de nem sokat tettünk még érte, nem gondoltam, hogy az a nem sok is elég lesz, így gyomorrontásra gondoltam először.... A férjem kezdte el pedzegetni, hogy "nézzünk már tesztet"... kb. 6 hetes terhes lehettem akkor már.

2009. szept. 1. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Nekem még a tesztelés előtt az állandó böfögés hivta fel a figyelmemet, hogy itt vmi másképp van, mint eddig. A teszt reggelén pedig kék erek jöttek ki a mellemen. A teszt már csak megerősitett benne, hogy babánk lesz. Ja, és én is állandóan álmos voltam, de ez csak később jelentkezett. Sok sikert nektek!
2009. szept. 1. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Már ovu után egy héttel sejtettem, hogy talán ez lesz a mi hónapunk. Mondtam is a férjemnek, hogy nagyon hülyén fogom magamat érezni, ha mégis megjön, de talán most sikerülni fog, én úgy érzem.

Két nappal a nemvárt előtt kezdtem enyhén émelyegni, és egyszer-kétszer fura íz volt a számban. A nemvárt napján aztán halvány pozitív lett. :-)

Az émelygés, hányinger, cicifeszülés, kék erek az 5. héttől fogva jelentkeztek csak.

7 hetes km

2009. szept. 1. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Van görbéd, elküldenéd?
2009. szept. 1. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Én nem éreztem semmit :) Vagyis már egy hete késett, de folyamatosan úgy húzott a hasam, mint amikor mindjárt megjön. Csak azért csináltam tesztet, mert a folyamatos készültség, hogy mikor jön már meg, kezdett idegesíteni. Most 6 hetes, pár napja émelygek meg rossz a közérzetem, amúgy semmi eddig, szerencsére :)
2009. szept. 1. 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem az elozo terhesseg elejen is nagyon furcsa tuneteim voltak (most 6 hetes vagyok) es most is ugyanazok jottek elo. Szoval nem feszult a mellem, nem is nott, viszont irto furcsa almaim voltak (NAGYON furcsak), 2 ejszaka gorcsbe randult a labam (magnezium hiany, szinten terhessegi tunet lehet), es allandoan azon agyaltam, hogy mikor eszunk mar legkozelebb. Alkoholt nem kivantam, es a reggeli kave is csak addig erdekelt amig megfoztem, de inni mar nem birtam belole. Aztan most szombaton a ferjem unokatesojanak az eskuvojen elajultam a etteremben.. na masnap teszteltem :)
2009. szept. 2. 06:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg gyomorégésem volt. Emiatt kezdtem el gyanakodni...:) És igazam volt. Sajnos aztán nem akart velünk maradni.
2009. szept. 2. 08:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt az égvilágon semmi tünet.

23 hetes

2009. szept. 2. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!