Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a mensi jele? Most sem...

Ez a mensi jele? Most sem sikerült ugye?

Figyelt kérdés
3.-ra nem várom sokszor fáj a derekam és szurkál a hasam. Már kellene valamit éreznem?
2009. szept. 1. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez utalhat menzire és akár babára is. A menzis tünetek szinte megegyeznek a babás tünetekkel, azzal lehet megkülönböztetni őket, hogy nem jön meg és a tünetek megmaradnak. Még 2 nap, és tesztelhetsz.
2009. szept. 1. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia, én is 3-ra nem várom! Már eléggé ki vagyok borulva... :( Nekem 3 nappal ezelőtt (9. dpo-n) volt egy nagyon kevés vérzésem, azóta pedig pici rózsaszínes-barnás van folyamatosan. Abban reménykedem, hogy talán beágyazódás lehetett. A hasam görcsölget. Nem tudom, mi lesz ebből, de fel vagyok készülve a csalódásra is. :( Holnap reggel csinálok egy 10-es érzékenységű tesztet, mert már olyan türelmetlen vagyok. De könnyen lehet, hogy negatív lesz, még akkor is, ha van baba.

Drukkolok Neked is, aztán majd írj, hogy mi lett!

2009. szept. 1. 23:39
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem ma reggelre leesett a höm:( Tuti hogy meg fog jönni már érzem.Neked sok sikert kívánok!!!
2009. szept. 2. 11:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Leesett nekem is a höm,de még semmi.Ugy érzem mensi lesz.
2009. szept. 2. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Tegnap 23:39 vagyok, a tesztem negatív lett, mondjuk számítottam is rá... :( Én a hőmet nem mérem, régebben csináltam, de csak idegesítettem vele magam.

Még reménykedem!

Nektek is szorítok, ha nem is most, de talán hamarosan megérkezik a várva-várt picúr!

Írjatok majd!

2009. szept. 2. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nekem sajnos ma megjött... :(((
2009. szept. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!