Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Könyveljem el, hogy nincs...

Könyveljem el, hogy nincs baba, vagy van meg esely?

Figyelt kérdés
Menszi elött egy nappal teszteltem Clearblueval,negativ lett. A tüneteim:mellfeszüles, feher a bimbom,sokkal nagyobb es sötetebb a bimboudvar mint szokott, fenn van a höm, 36,8-37,allandoan faj a fejem, es neha megszedülök.Hanyingerem is volt.A hasam is szurkalt, megvolt a feher folyas is.Ma reggel szinten teszteletem(az elözö teszt multhet penteken volt, nem elsö vizelettböl)ezt mar elsö vizeletböl, Clearblueval, mert ugy hallottam ez a legjobb, es most is negativ, hatarozottan, megcsak halvanyan sem pozitiv.Lehet meg nem mutatja ki?Vagy ez mar tuti nem terhesseg?Volt mar igy valaki?Vesekö befolyasolhatja?
2008. jún. 3. 09:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy drukkoltok nekem, joval kesöbb ugyan, de ott volt az a masik csik is, bar lehet az nem realis. Na mindegy, ket nap mulva majd tesztelek, megint.Köszi a valaszokat, bocsi, hogy ilyen kesön irtam vissza.
2008. jún. 3. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia nekem írtál privi választ! Persze próbáld meg két nap múlva,de a reggli első vizeletből úgy egyértelműbb választ fogsz kapni. Nekem is az első pisiből mutatta ki,pedig 11napja késik a menzeszem. Lehet,hogy később estél teherbe vagy a te babócád kevesebb hcg-t termel. Mert hallottam ilyenről is. Itt vagyok én a példa,ne add fel!!!!
2008. jún. 3. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Megnyugtatott az egyik kommented, hogy az első terhességnél csak 8. hetesen kaptál erdményt...Én szintén tegnap teszteltem Clearblue-val, és nekem is negatív, közben a 40. napon vagyok, és elég furcsán tudom magam érezni. Mindenképp tesztelj még első vizeletből!!!

Szorítok, remélem, hogy a késői csík is csík, és babára utal!!!

2008. jún. 3. 16:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, az elsö babamnal is igy volt, raadasul az meg huzosabb volt, merthat akkor nem teszteltem, hanem a korhaz laborjaban nezettem mindig a vizeletem, es akkorsem tudtak megallapitani, hogy babas vagyok, es teljesen elfeledkeztem rola, merthat azt mondtam, hogy ha mar igy nem mutatjak ki nem lehetek terhes,egeszen addig ebben a hitben voltam, amig a kezelöben tele nem hanytam a mosdokagylot az ebed szagatol, aztan a cigifüsttöl, aztan a kaveszagtol, aztan meg mindentöl, meg akkor sem akartam elhinni,de lett egy erösen pozitiv tesztem, es a doki azt mondta, hogy nyolc hetes terhes vagyok.Igy volt. Remelem, hogy most is csak szegyenlösködik a babocam, erröl van szo csupan.
2008. jún. 3. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!