Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Könyveljem el, hogy nincs...

Könyveljem el, hogy nincs baba, vagy van meg esely?

Figyelt kérdés
Menszi elött egy nappal teszteltem Clearblueval,negativ lett. A tüneteim:mellfeszüles, feher a bimbom,sokkal nagyobb es sötetebb a bimboudvar mint szokott, fenn van a höm, 36,8-37,allandoan faj a fejem, es neha megszedülök.Hanyingerem is volt.A hasam is szurkalt, megvolt a feher folyas is.Ma reggel szinten teszteletem(az elözö teszt multhet penteken volt, nem elsö vizelettböl)ezt mar elsö vizeletböl, Clearblueval, mert ugy hallottam ez a legjobb, es most is negativ, hatarozottan, megcsak halvanyan sem pozitiv.Lehet meg nem mutatja ki?Vagy ez mar tuti nem terhesseg?Volt mar igy valaki?Vesekö befolyasolhatja?
2008. jún. 3. 09:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
most már szerintem tuti negatív, de ne aggódj,majd sikerül csak nem szabad görcsösen akarni. A bimbóudvar kb a 12. hét környékén kezd láthatóan sötétedni..azt még csak te látod valami más miatt. Nem szükséges ilyen drága teszttet használni. Sok sikert legközelebbre!!
2008. jún. 3. 09:31
 2/14 anonim válasza:
Szerintem várd meg amíg késik 2-3 napot a vérzésed és utána tesztelj még egyet! Még van esély, csak legyél türelemmel!
2008. jún. 3. 09:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj még egy kicsit! És tényleg nem kellenek a legdrágább tesztek...
2008. jún. 3. 09:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Az elsö babamnal, nyolc hetesen tudtuk meg, hogy terhes vagyok, pedig mivel korhazban dolgoztam mar joval elötte, minden heten legalabb haromszor küldtem vizeletet a laborba, de semmi, majd csak akkor mutatta a teszt, amikor mar hanytam mindentöl.Most valamiert ugy erzem baba lesz, megint, de nagyon nem vagyok biztos,elvileg ez a teszt, mar a menszi napjan kimutatna, ha baba van, de nekem ket nappal utana sem mutatta. Most azt olvastam, hogy ha negy nappal a menszi elmaradasa utan is negativ, akkor sem lehet biztosra venni, hogy nincs baba. Akkor most mi van?
2008. jún. 3. 09:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem most várj egy kicsit :) és lehet, hogy megint később fog kiderülni, lehet, hogy a te szervezeted ilyen típusú :) Legyél türelmes, simán lehet tényleg, hogy babát vársz, főleg ha már az elsőnél is ilyen későn derült ki :) Még nem gratulálok, de azért mégis... :)
2008. jún. 3. 10:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, hogy vissza irtal, nem fogod elhinni mi törtent.Most az elöbb neztem ra a tesztemre, lehet hogy hülye vagyok, de ott volt igazan nagyon halvanyan a pozitiv csik.Persze lehet, hogy mar nem hiteles, söt ,de azert nincs minden veszve ugye, legyszi valaszoj.
2008. jún. 3. 11:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Még ne könyveljél, várjál, ha nem jön meg, az elég egyértelmű lesz. Pontos a vérzésed? Lehetséges hogy később volt a peteérésed, és még ezért nem mutatja ki.

x idő után, már nem mutat hiteles eredményt a teszt. Az lesz a legjobb, ha megnyugodsz, 2 nap múlva tesztelj újra, addig erőltesd meg magad és tereld el a figyelmedet valamivel.

2008. jún. 3. 11:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne izgulj!!! Ahogy az előbb is írtam, biztosan később derül ki nálad, hogy mizu!!! Nagyon drukkolok, de szerintem ha pontosan szoktál menstruálni, biztosan babát vársz! :) De jó lenne!
2008. jún. 3. 11:22
 9/14 anonim ***** válasza:

várj még 2 napot, ha ma ott volt igaz később, de a két csík, akkor 2 nap múlva reggeliből mégtutibb lesz:)))

drukkolok

2008. jún. 3. 11:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ne add fel mert én is hasonlóan jártam! Nekem ez már a tizenegyedik napom,hogy késik. Már múlthéten csináltam 3db tesztet,de mindegyik negatív lett. Viszont a ma reggeli teszt erősen pozitívra sikeredett. 11 napnak kellet eltelnie,hogy kimutassa. Azt hozzáteszem,hogy a férjemmel csak egyszer voltunk együtt,méghozzá május 10-én. Szóval én is értetlenűl állok a dolgok előtt,hogy miért ilyen későn mutatták ki a tesztek. Pedig ha jól számolom már öt hetes terhes vagyok.
2008. jún. 3. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!