Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új, reményteljes hónap kezdődi...

Új, reményteljes hónap kezdődik. Ki tart velem?

Figyelt kérdés

Van kedvetek megosztani a tapasztalatokat, örömöket?

Mikorra nem várjátok?

2013. jan. 26. 10:13
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Múlt hónapban kipróbáltam az ovutesztet. Pont akkor volt pozitív, amikor marhán görcsölt a petefészkem. :-) (De sajnos nem tudtunk együtt lenni, nagyon ritkán találkozunk) Viszont azt mondták, hogy az se 1000%. Én bízom a testem jelzéseiben. Elkezdtem ugye most hőmérőzni, hogy ezt is meg tapasztaljam.

Kíváncsi vagyok mindenre! :-)

Én 26 leszek áprilisban.

Annyira vágyom rá, hogy babás legyek, hogy az már szerinntem beteges!

2013. jan. 27. 13:25
 12/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok, csatlakozhatom?

Az én rövid történetem: tavaly májusban hagytam abba a fogamzásgátlót. Szeptemberben kezdtünk próbálkozni. Az első hónapban késett több, mint két hetet, de semmi. Ami jó, hogy aztán rendeződött! :)

Akkor kezdtem a hőmérőzést is. Remélem mindenkinek hamar összejön! R-27

2013. jan. 27. 18:51
 13/42 anonim ***** válasza:

Akkor mindannyian kb mostanában kezdtük. Ez így még izgibb. :) Remélem nem kell sokat várni. Annyira de annyira szeretnék már 2 csíkot látni a teszten.

9:43 (a mai beszélgetőpartner)

Legyek titi, így talán egyszerűbb lesz azonosítani

2013. jan. 27. 19:11
 14/42 A kérdező kommentje:

Na jól összegyültünk! :-)

Én 'N' vagyok.

2013. jan. 27. 19:34
 15/42 anonim ***** válasza:
Szia elso vagyok. Adri :-) nekem ez a masodik honapom. Elozo honapban kezdtem el inni a cickafark teat azt mondtak ez segiti a peteerest. Az elozo honap nem jott ossze. a mensim ma mult el holnap kezdem a homerozest :-) szurkolok mindenkinek :-)
2013. jan. 27. 20:28
 16/42 v-f.m. ***** válasza:
Sziasztok! Ha nem bánjátok én is csatlakoznék hozzátok. :) 23 éves leszek, szeptember elején hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta rendszeresen megjött, talán az első hónapban volt 1-2 napos csúszás. Idén kezdtünk el próbálkozni, 01.21-én volt ovum, és most 02.04-re nem várom. :) Remélem idén kapom meg életem legszebb szülinapi ajándékát a vőlegényemtől :) M.
2013. jan. 28. 11:40
 17/42 A kérdező kommentje:

Nahát! Nagyon szorítok neked, meg szerintem mindenki aki olvassa!

Azt hiszem topik függő lettem! :-)

2013. jan. 28. 12:09
 18/42 anonim válasza:
Sziasztok, én is csatlakoznék....Patrícia vagyok és a múlt hónapban sajna nekünk sem sikerült...ma van ovum, tegnap és tegnap előtt is együtt vtunk, remélem sikerül! Nagyfiam most múlt 22 hós, mi kis korkülönbséggel szeretnénk a kistesót...Ovu teszteltem, meg most, hogy együtt vtunk iszom a palástfű teát....nagyon reménykedem, feb 11-re nem várom...addig még nagyon sok idő van...én is szorítok mindenkinek!Ja és 33 vagyok
2013. jan. 28. 13:03
 19/42 v-f.m. ***** válasza:
Köszönöm! Én is nagyon szorítok mindenkinek! :) Aztán írjátok meg, hogy kivel, mi történt. ;)
2013. jan. 28. 13:17
 20/42 anonim ***** válasza:
Nekünk elszakadt az óvszer.10-én kellene megjönnie,de ha nem fog akkor várjuk a babát :) Szívem szerint egy pozi tesztért izgulok :)
2013. jan. 28. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!