Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új, reményteljes hónap kezdődi...

Új, reményteljes hónap kezdődik. Ki tart velem?

Figyelt kérdés

Van kedvetek megosztani a tapasztalatokat, örömöket?

Mikorra nem várjátok?

2013. jan. 26. 10:13
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
Sziaaa en veled tartok. sajnos a mult honap sem sikerult:-( es te?? mi a torteneted??:-)
2013. jan. 26. 10:37
 2/42 A kérdező kommentje:

Nekem még nem igazán van történetem, mi csak idén kezdtük. Csak már olyan régóta szeretnék babát, hogy nagyon türelmetlen vagyok. :-)

És neked?

2013. jan. 26. 10:46
 3/42 anonim ***** válasza:

Szia, én is szívesen veled tartok.

Mi most vágunk bele a 2. hónapba. Már van egy fiam, akire 1,5 évet vártam. Remélem ez alkalommal nem kell majd ennyit.

2013. jan. 26. 21:41
 4/42 anonim ***** válasza:
nekünk ez a 3. hónap próba és holnapra nem várom:) majd kiderül mi lesz :)
2013. jan. 27. 08:40
 5/42 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok neked, meg mindenki másnak is!
2013. jan. 27. 09:28
 6/42 anonim ***** válasza:

Szia/sztok!

Gondolkodtam, hogy írjak-e, de miért ne?!

Novemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, november 17-én volt meg utoljára, azóta nem. December végén voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy várjak, vékony még a nyálkahártya. Idő kell míg a szervezetem visszaáll. Vagyis gőzöm sincs mikorra ne várjam. De elkezdtem mérni a hőmet, hogy legalább hozzászokjak. De ugye nem kizárt, hogy van ilyenkor peteérés, eddig cikcakkos volt a hőm, de most 21 óta megy fölfelé. Nem adom fel. Ma furán éreztem magam, úgy éreztem, hogy megjött, de még semmi :)

Mindenkinek nagy-nagyon szorítok!! :)

2013. jan. 27. 09:34
 7/42 A kérdező kommentje:
De izgi!! Tesztet nem csináltál? Én mióta abba hagytam a gyógyszert (4 hónapja) megjött rendesen, de csak 2 naposak a vérzéseim. Az doki azt mondta, hogy próbálkozzunk, de ha a vérzésem nem változik menjek vissza 3 hónap múlva!
2013. jan. 27. 10:27
 8/42 anonim ***** válasza:

De igen, csináltam, egyszer mintha lett volna valami, de két nap múlva negatív lett. És most 21.-én ami szintén negatív, Fájdogáltak a cicik és lent is elég erős nyomást éreztem, de most végül is vaktában lövöldözök.

Ha rövid ideig is, de megvan neked, van mihez viszonyítanod. Az már egy jó kiindulási pont. Szedsz valamit? Vagy teázol?

Nekem van itthon cickafark és palástfű, de nem iszom, nem tudom most mit kéne. De a biztonság kedvéért betartalékoltam, szedünk e-vitamint, én vasat. Meg pezsgőtablettákat. De kezdek hajlani, hogy talán egyszerűbb lenne a terhesvitamin.

2013. jan. 27. 10:51
 9/42 A kérdező kommentje:
Én B vitamin komplex + Folsavat -at szedek. Van peteérésem hál'istennek, mert nagyon fáj középidőben a petefészkemnél. Csak az időzítést kéne eltalálnunk. Most elkezdtem mérni a hőmet is.
2013. jan. 27. 11:31
 10/42 anonim ***** válasza:

Ovu teszted nem próbáltad? Hátha azzal még pontosabb lenne. Annyi praktika van, hogy már teljesen el lehet veszni köztük. Kétnapota, naponta, egyszer pont ovukor.

Hány éves vagy ha szabad kérdezni? Én 23. Úgy döntöttünk, hogy minek várni, ha most adott minden. :)

2013. jan. 27. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!