Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? Három hónapja...

Mitől lehet ez? Három hónapja volt egy vetélésem és azóta egyszer jött meg.

Figyelt kérdés
Elmentem az orvoshoz, megvizsgált és azt mondja nincs terhesség.Elküldött laborba és Béta HCG tesztet kért, pedig az elvileg akkor van a szervezetbe ha terhes vagyok.De nem vagyok.Akkor miért nem jön meg?Nem nagyon értem, hogy miért nem kért részletesebb hormonvizsgálatot(ösztrogén, progeszteron stb)Valakinek van ilyen tapasztalata??Pedig lassan lehetne próbálkozni, de így esélytelen, gyanús hogy nincs még peteérésem se:
2009. szept. 1. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is csak gyógyszer hatására jött meg a vetélés után 12 héttel. Aztán kiderült, hogy magas a prolaktinom, amire kaptam Bromocriptint, ami levitte. És ezután már volt peteérés. Bár baba még nincs...

A prolaktin megemelkedett a baba miatt, mert a tejtermelődés indult volna... Nézesd meg te is!

2009. szept. 1. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy hormonvizsgálatot kell hogy kérjek vérből?Talán nekem is ez lehet a gond!!
2009. szept. 1. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, hormonvizsgálatot vérből!

Remélem, megoldódik a gond!

1. válazsoló

2009. szept. 1. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!