Tegnap derült ki, hogy 5 hetes terhes vagyok. A doki még csak a petezsákot látta. Ez természetes? Be vagyok parázva mert már volt egy vetélésem. És nem szeretnék még egyszer úgyjárniMajd egy hét múlva kell mennem uh-ra.
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 10:51
1/6 anonim válasza:
természetes ne izgulj majd 1 hét mulva lesz szivhang is:)
2/6 anonim válasza:
egyenlőre örülj a babának hisz a többit úgy is az élet hozza
gratulálok,
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Aranyosak vagytok.
2009. máj. 5. 10:56
5/6 anonim válasza:
Nekem ugyanígy volt. Tavaly év végén elvesztettünk egy babát és most az első uh-ra túl korán mentem ( 4+5 volt talán ) az orvos nem látott semmit, csak a megvastagodott nyálkahártyát. Egy hétig halálra aggódtam magam, de a következő uh-n már látszott a petezsák:) Nem lesz baj, ne félj! Korai volt még a vizsgálat, jövő héten ott lesz az a baba!
6/6 anonim válasza:
Persze nyugi, én nálam 6 hetesen láttak petezsákot és még nem volt szívhang, hát én is beparáztam, mert nem tudtam, hogy az még nem baj. Egy hét múlva már volt szívhang is. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!