Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap derült ki, hogy 5...

Tegnap derült ki, hogy 5 hetes terhes vagyok. A doki még csak a petezsákot látta. Ez természetes? Be vagyok parázva mert már volt egy vetélésem. És nem szeretnék még egyszer úgyjárniMajd egy hét múlva kell mennem uh-ra.

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
természetes ne izgulj majd 1 hét mulva lesz szivhang is:)
2009. máj. 5. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:

egyenlőre örülj a babának hisz a többit úgy is az élet hozza

gratulálok,

2009. máj. 5. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, és gratulálok!!!!
2009. máj. 5. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Aranyosak vagytok.
2009. máj. 5. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanígy volt. Tavaly év végén elvesztettünk egy babát és most az első uh-ra túl korán mentem ( 4+5 volt talán ) az orvos nem látott semmit, csak a megvastagodott nyálkahártyát. Egy hétig halálra aggódtam magam, de a következő uh-n már látszott a petezsák:) Nem lesz baj, ne félj! Korai volt még a vizsgálat, jövő héten ott lesz az a baba!
2009. máj. 5. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze nyugi, én nálam 6 hetesen láttak petezsákot és még nem volt szívhang, hát én is beparáztam, mert nem tudtam, hogy az még nem baj. Egy hét múlva már volt szívhang is. Gratulálok!
2009. máj. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!