Sikerülhetett a tegnapi inszeminációm?
Figyelt kérdés
Sajnos kiderült tegnap reggel, hogy az ovuláció szombatról vasárnapra virradóra lehetett. Már csak a "kidurrant" tüszőt láttuk az UH-on, és a tüszőfolyadékot....sajnos. A doki azt mondta, van esély, de nagyon kicsi. Szerintetek?2009. szept. 1. 12:30
11/13 anonim válasza:
Ha semmi esély nem lenne, meg se csinálta volna az inszemet. Pisi esély is esély. DRUKKOLOK!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Valóban hasonló történeteket és tapasztalatokat vártam. Én egyébként sosem értem az ingerült válaszokókat. Engem sem érdekel minden kérdés, azt vagy ki sem nyitom, vagy ha elolvasom, nem kezdek szidkozódni, miért kérdezett bármit is.... Úgyhogy kedves első válaszoló, ha nincs mit mondanod, sztem lapozz legközelebb. A második válaszolónak köszönöm:) szép napot mindenkinek!
2009. szept. 3. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!