Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerülhetett a tegnapi...

Sikerülhetett a tegnapi inszeminációm?

Figyelt kérdés
Sajnos kiderült tegnap reggel, hogy az ovuláció szombatról vasárnapra virradóra lehetett. Már csak a "kidurrant" tüszőt láttuk az UH-on, és a tüszőfolyadékot....sajnos. A doki azt mondta, van esély, de nagyon kicsi. Szerintetek?
2009. szept. 1. 12:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%

Figyelj,az orvossal gondolom mindent megbeszéltél.Mégis mit vársz itt?Mi változtat a válaszokon?Itt is csak azt írhatják neked amit az orvosod mondott,biztatóbbat nem.

Én kívánom,hogy sikerüljön,de sajnos nem ettől fog függni.

Sok szerencsét,és ne keseredj el ha most nem jön össze,akkor majd talán a következő sikerül.

Egy jótanács,ne görcsölj rá a babaprojektre,mert sokszor az is oka a sikertelenségnek.

2009. szept. 3. 10:13
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Köszönjük, Kedves Első, nagyon megnyugtató választ adtál Szegénynek.

Ha nem tudsz hasznosat írni, legalább ne írj hülyeségeket. Köszi.

Könnyű mondani, hogy ne görcsöljön rá.

2009. szept. 3. 10:15
 3/13 anonim ***** válasza:
8%

Figyelj 10,15.

Leírtja pontosan mit mondott az orvos.Te talán okosabb vagy nála?És mered azt mondani,hogy igen sikerült!!!

És szerinted nem lehet oka sokszor a görcsös akarás a sikertelenségnek???De bizony,hogy lehet.

Nincs jobb tanács,mint elfoglalni magát mással,és nem a baba projekten görcsölni mindig!!!!

Sokaknak sikerült már azután,miután szinte lemondtak róla.

Egyébként hozzád én nem írtam semmit,ne nekem válaszolj!!!Nagyon bírom az ilyen ostoba tudálékoskodókat mit te.Ha csak hülyeséget tudsz írni ne írj semmit!!

Itt nem segít az okoskodásod!

Megmondta egyértelműen az orvos mire számíthat a kérdező.

Ne képzeld magad okosabbnak!

H.lye liba!!!

Í

2009. szept. 3. 10:32
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

1. Ha jól emlékszem Én nem sértegettelek Téged, úgyhogy nem értem, miért hülye libázol.

2. Ez csak a te ostobaságodat mutatja.

3. Gondolom tapasztaltokat várt, és nem olyan leszólásokat, amiket te írtál.

4. Több mint 4 éve próbálkozunk Mi is babával, azóta megejtettünk egy költözést, kétszer váltottam munkahelyet, elkezdtem tanulni. Ezek mind-mind figyelem elterelések voltak a babáról. És láss csodát, mégsem sikerült.

Na ehhez mit szólsz?

5. Nem tudom, neked mennyire vannak ilyen gondjaid, gyanítom nem nagyon, ha ilyen könnyen tudsz dobálózni a szavakkal. De kívánom, hogy soha ne is legyél ilyen cipőben.

Csak ennyit akartam mondani.

2009. szept. 3. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
11%

Igen,nekem szerencsére már nincsenek ilyen gondjaim.De mindenkinek van hidd el,csak mindenkinek más.És mindenkinek a sajátja a legnagyobb.Itt pedig nem segít a te személyes tapasztalatod,mert nem valószínű,hogy egyforma okok miatt nem estek teherbe.Én is vártam egyik gyerekemre éveket,tehát tudom mi az gyerek után sóvárogni,és mégsem jön.Nekem 12 év után jött.

És szerinted ilyen kérdésre milyen választ lehet adni?

Hiába írják le itt sokan,hogy most összejött,ha nem így lesz.Semmire nem megy a de igen sikerül válaszokkal.Mert sajnos benn a pakliban ez is az is,az orvos sem kecsegteti sok jóval.Az,hogy valaki reális még nem jelenti azt,hogy ne lehetne bizakodó.De vannak csodák,lehet,hogy pont akkor jön össze,amikor azt mondják a legkevesebb az esély rá.

Te meg ha nagyon unatkozol,írogass csak felesleges hülyeségeket,úgy sem múlik rajta semmi.

A kérdezőnek még egyszer sok szerencsét,ne keseredj el ha most nem sikerül,biztosan anya lehetsz Te is előbb-utóbb.

2009. szept. 3. 11:06
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Azt hiszem nem írogattam hülyeségeket, és ha jól emlékszem, nem is bíztattam feleslegessen. Gondolom (mint ahogy már írtam) a Kérdező inkább tapasztalatokat várt. De látom, nem érted meg. Felesleges egy ilyennek magyarázni, mint te.
2009. szept. 3. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem privát e-mailben vitatkoztok? Gondolom erre a kérdező nem kiváncsi. Sok sikert. Drukkolok.
2009. szept. 3. 11:16
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
IGAZAD VAN. A Saját nevemben bocsánat.
2009. szept. 3. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Ha a doki azt mondta hogy van esély -mégha kicsi is-akkor van! Lehet hogy nem véletlenül alakult így, lehet pont ez kellett! A legjobbakat kívánom!
2009. szept. 3. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Vasárnap reggel volt tüszőrepedésed. Tényleg nagyon kicsi az esély, hogy hétfő délelőtt a pete még életben legyen és megtermékenyülhessen, de a remény hal meg utoljára.
2009. szept. 3. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!