Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mitől lehet? Kicsit megijed...

Ez mitől lehet? Kicsit megijedtem. Én elég kizártnak tartom, de előfordulhat, hogy mégis megtörtént?

Figyelt kérdés
15.-én lefeküdtem a párommal (megszakítással) 18.-án megjött a mensim és elkezdtem szedni a gyógyszert (most először,eddig még soha nem szedtem fogamzásgátló tablettát)21.-én volt az utolsó mensi nap, 22.-én és 23.-án le is feküdtünk (ugye akkor már szedtem a gyógyszert,természetesen el ment bennem)24.-én voltam orvosnál (rákszűrés,általános vizsgálat) ma pedig észre vettem,hogy barnás folyás van a bugyimon.Elmentem WC-re a papíron már semmi nem volt és azóta sincs semmi,csak egy kis barnázás volt. Ez lehetett beágyazódás,vagy ti is kizártnak tartjátok?!
2013. jan. 25. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy ha valaki elkezd tabit szedni, akkor az első hónapban még kell kiegészítő védekezés. Legalábbis amikor én szedtem (3 éve hagytam abba) még így volt. A betegtájékoztató biztos írja, nézd meg! Én nem zárnám ki, hogy terhes vagy, egy hete se szedted a tabit.
2013. jan. 25. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod utolsó.

Én már 2 éve szedem a fogamzásgátlómat és arra is rá van írva, hogy ha a vérzés első napján van elkezdve, akkor már az első bevett szemtől véd. Persze csak is akkor, ha rendesen van szedve, nem marad ki egy szem se és semmi más nem gyengítette a hatását.

Amelyik gyógyszer meg nem ilyen, azoknál is már csak 2 hetet ajánlott a kiegészítő védekezés.

Régen volt az, hogy 1 hónapot kellett várni.

Ma meg már gyógyszerfüggő, hogy mennyit.

2013. jan. 25. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok, bocsi, akkor nekem még "régiféle" bogyóm volt :)
2013. jan. 25. 17:48
 14/15 A kérdező kommentje:
megkérdeztem az orvost,azt mondta,hogy 2hetet kellett volna várni.Bár én nem is a mostaniból gondolom,mert az még beágyazódni sem tudott volna. Inkább a 15.-ei dologtól tartok kicsit...Az viszont nem kizárt,hogy az akkori még csak most ágyazódhatott be nem?
2013. jan. 25. 18:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát tegnap volt egy kis barnázás,azóta semmi.

Ez így még mindig lehet gyógyszertől?Nem kellett volna, hogy legyen még mindig?Biztos,hogy ez nem lehet beágyazódás?

2013. jan. 26. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!