A babaprojekt miatt fog tönkremenni a kapcsolatom? Nem akarom!
11 vagyok tökre egyetértek a 12 essel. Pont így van szerintem hogy ez a sok technikai részlet, sokkoló ijesztő és érthetetlen is a számukra szerintem.
Meg lehet benne egy olyan is hogy hát ők olyan alfa hímek hogy csak szexelnek amikor eszükbe jut és majd lesz abból is baba (potens férfiak), nem kell ez a sok trükk meg méricskélés..na. :) biztos érted mire gondolok:)
Szia!
Szerintem se avasd bele minden teherbeeséssel kapcsolatos "hókusz-pókusz"-ba a párod! :)
Nem kell tudni arról hogy ovutesztelsz, teát iszol stb. a megfelelő fogantatás érdekében.
Én sem avattam be, mert tudom milyenek a pasik. Szóval mikor mi eldöntöttük hogy megpróbáljuk onnantól kezdve figyeltem magam, mértem a hőmet, ittam a cickafark teát, de ebből párom szinte semmit nem vett észre. És persze bevetettem magam és a női praktikákat akkor amikor szükséges volt (mármint ovu környékén). :)
Az 5. ciklusban sikerült a baba!
Sok sikert és ne csüggedj!!!
15 hkm
de miért mondod neki,hogy na most kell,most van az az idő?!
neki ezt nem kell tudni.Amikor te tudod,hogy melyik nap az,felveszel valami szexi ruhát (nem feltétlen muszáj) és elkezded kényeztetni.Aztán mint a többi férfi ő sem fog bírni magával és jön a szex,neki pedig tudnia sem kell róla,hogy ez órarendre menős szex volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!