Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha leesett a hő, akkor már...

Ha leesett a hő, akkor már tuti nem sikerült?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyit esett a hőd , és mennyiről?
2009. szept. 1. 09:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt 37,1, tegnap 36,9 ma 36,8. És csak péntekre nem várom... Tegnap kis barnás valami is volt.
2009. szept. 1. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Minimálisat esett a hőd, nem kell még rosszra gondolnod . Nekem is igy ugrál a hőm. Ha meg akarna jönni, akkor drasztikusabban leesne a hőd. Még reménykedhetsz! Én a nemvárt után vagyok 3 nappal, és nekem is ilyen a hőm . Bizakodjunk! Hátha.
2009. szept. 1. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is esett, de utána egy nagyot ugrott felfelé. (37.0, 36.8, 36.8, 37.2) Akkor lettem terhes. Szerintem ha holnap nem megy vissza nem érdemes sokat várni tőle.
2009. szept. 1. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Visszament 37,1-re, de nagyon enyhén barnázok. Szerintem mensi lesz.

Második válaszoló: nem tesztelsz? Első válaszoló: gratulálok! Be tudod linkelni a görbéd?

2009. szept. 2. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt a görbém. Már nem vezetem, mert folyamatosan 37.0 és 37.2 között van. De a lényeg látszik.

[link]

Remélem az, hogy visszament nálad is jót fog jelenteni, mi szurkolunk!

17 hetes kismama

2009. szept. 2. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!