Barátcserje - nem okoz gondot, ha "csak úgy" elkezdi valaki szedni? (bővebben lent)
A kérdés plátóinak tűnő, de valójában azért tettem fel, mert én is hasonló cipőben járok, nem jön a baba és sokan javasolják ezt szedni. De utánaolvastam és látom, milyen esetben jó csak.
Legszívesebben már el is kezdeném beszedni, de most már megvárom a hormonvzsgálat eredményét, holnap megyek az első vérvételre és emiatt sem akartam elkezdeni, nehogy befolyásolja az eredményt. Előbb tudni akarom, tényleg ez -e a bajom, ill. van-e egyáltalán bajom...
Mindenképpen várd meg a hormoönvizsgálat eredményét! Én nem vártam, és ráadásul nem patikában kaphatót szedtem be először. Nem tudom, hogy ettől-e vagy mert valószínűleg volt egy korai vetélésem, de 3 hónapig meg sem jött... akkor is csak gyógyszerrel. Utána már tényleg okkal javasolta orvos a ciklus helyretételére, de csakis a PreMens tablettát ami ugyan drágább de ellenőrzött, gyógyszertárban beszerezhető.
Én nagyon megbántam a felelőtlen tablettaszedést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!