Terhes vagyok? Szerintetek mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nagyon furán jött meg a menstruációm, azután pedig nem múlt el a mellem "duzzadása", szinte egész nap hányingerem van, megváltozott a mellbimbóm, a mellem nőni kezdett. Elkezdtem hízni, és furcsa, de a körömlakk szagtól málna ehetnékem lett o.O Voltam nógyógyásznál 1 hónapja, és akkor még nem tudták megmondni h mi lehet. Mostmár szinte biztos vagyok benne, hogy terhes vagyok :) Mert a "tünetek alapján nem igazán lehet más. Csak egy gond van, hogy 17 éve vagyok. 18 évesen szülnék. Meg szeretném tartani a gyereket, de a szüleim nem engedik. nem tudom mit csinálhaték.2013. jan. 23. 20:26
11/49 anonim válasza:
Mért nem védekeztetek valami biztosabb módszerrel? Ha valóban és tényleg nem élvezett beléd, akkor lehet nem is vagy terhes. Bár igen 1 sperma ér csak célba, de a többi nélkül az az egy sem ér be a célba. Mert a többi segít neki az úszásban, segít a petesejt falát átszakítani, az előváladékban nincs annyi sperma. Mért nem csinálsz tesztet? Mért nem mész el újból dokihoz? És ha tényleg terhes vagy akkor nagyon nagyon gondolkodjatok el azon, hogy mi legyen. Ha megszülöd és örökbe adod akkor örökre "tönkre" teszed az életét. Mert azt fogja mindig majd kérdezni magától miért adtak örökbe? És te is egy életen át fogod sajnálni. Ha viszont mást választasz (abortuszt) kisebb pszichés sérülést okozol magadnak, és később majd lehet egy szép egészséges gyereked. Ha megszülöd akkor nagyon gondolkodjatok azon miből fogjátok felnevelni. A párod biztosan végig fogja ezt veled csinálni?
12/49 anonim válasza:
Ja és akkor még nem is szólva arról, lehet terhes vagy aztán spontán elvetélsz. Menj orvoshoz!
14/49 anonim válasza:
Ha valóban terhes vagy, jó lenne a környezeteddel nem össze veszni mert még nagy szükséged lehet rájuk!
15/49 anonim válasza:
Én nem értem konkrétanm, honnan veszed, hogy a szüleid nem engedik? már elmondtad nekik, hogy terhes vagy pedig még nem is csináltál tesztet csak azért gondolod, mert nőtt a melled és megkívántad a málnát? ez bármi mástól előfordulhat, 17 évesen még változhat a hormon háztartásod és most fejlődik a tested a melled nőhet attól is ha nem vagy terhes..a menstruáció sem áll be mindenkinek ilyen idős korban, javaslom menj el orvoshoz de főleg vegyél egy tesztet!!
16/49 anonim válasza:
honnan veszed, hogy terhes vagy? nekem is nőtt a mellem, mellbimbóm is megváltozott a nyáron émelyegtem, étvágytalan voltam, majd megnőtt az étvágyam, magas volt hőm és parovariális ciszta okozta, mesntruációm is furcsa volt
17/49 A kérdező kommentje:
természetesen voltam nógyógyásznál, tesztet is csináltam, de az negatív lett. Viszont az orvos szerint terhesség lehet, e akkor még nem tudták eldönteni, most kell viszamennem. A szüleim tudnak róla, de anyukám az akarja, hogy mindenképpen vetessem el, és sehogyean nem tudok rá hatni :(
2013. jan. 23. 21:05
18/49 anonim válasza:
Ha a teszt negatív és semmit nem látott miből gondolja, hoyg terhes vagy. Mikor volt meg utoljára és mikor voltál dokinál?
19/49 anonim válasza:
A teszt nem hazudik, ha nemvárt előtt csináltad meg akkor még lehetett negatív, kérdés, hogy mikor csináltad? és mikor volt meg utoljára? ahogy az előttem szoló is írta..
20/49 A kérdező kommentje:
nemrég voltam orvosnál, de tényleg nem mondott semmit, csak h valami van, vagy terhes vagyok, vagy nem tudja.. ultrahanggal se tudta megmondani, de a leletemre korai terhesség gyanúja volt ráírva.. jah, és egy dolgot kifelejtettem, bocsi :/ azt, h ebben a hónapban már meg se jött, majnem egy hetet késik.. pedig nekem mindig pontos volt idáig, és ha terhes vagyok, akkor a 9. hétben vagyok
2013. jan. 23. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!