Mennyi az esély a terhességre így?
Figyelt kérdés
A ciklusom 8. és 22. napján voltam együtt a párommal, megszakításosan. Holnap kéne megjönnie, 4-5 napja már erős megjön érzésem van.. és nagyon gyakran járok pisilni, a melleim is fájnak..2013. jan. 23. 15:30
1/2 anonim válasza:
Sok helyen olvastam hogy, a megszakításosból baba lett.
A ciklus 8 és 22-dik napja nem a legvalószínübb de erről is sok helyen olvastam már.
Viszont pont ezen az oldalon beszélgettem egy csajszival aki azokat írta mint te.
Megjön érzés stb... de főleg "a sokat járok pisilni" volt nagyon jellemző rá is és mint kiderült babás volt.
De természetesen ha nem jön meg holnap a szokott módon akkor vennék egy tesztet és az rögvest megmondja.
Nem hiszem hogy, tudtam segíteni de gondolom megírom.
Ha esetleg szeretnéd be tudom linkelni azt a kérdést ahol a hölgy hasonlókról számol be mint te.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, legalább ennyivel beljebb vagyok :) hát ha gondolod belinkelhetnéd, most nem tervezzük a babát szóval csak reménykedek hogy megjön:S:S
2013. jan. 23. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!