Ennyit késne az ovum?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam UH-on, 18mm-es tüszőt mértek, akkor voltam a 14. ciklusnapon. Tegnap délután csináltam egy ovutesztet, negatív lett, tehát még mára sem várható az ovuláció (pedig ez már a 16. nap). Azért furcsa, mert pl. a múlt hónapban 25 napos volt a ciklusom, az elmúlt fél évben a leghosszabb ciklusom 31 nap volt...
Kezdek aggódni, hogy nem reped meg a tüszőm!!!! :((
Arra is gondoltam, hogy az elmúlt időszakban (többször volt 25 napos ciklusom) nem is volt peteérésem. Már második hónapja szedek barátcserjét, lehet az segített és most kitolódik a ciklus és később lesz az ovuláció?!
2013. jan. 23. 10:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!