Pozitív teszt után megjött. Mi történhetett?
Valószínű, hogy korai vetélés. Én nem hiszem, hogy a betadine befolyásolja a terhességi tesztet, félreérthettél valamit a betegtájékoztatóban.
"A polividon-jóddal való érintkezés megzavarja a vizeletből vagy székletből történő vér kimutatását, és hamisan adhat pozitív eredményt."
Ezt írja igen, ennek viszont semmi köze a terhességi teszthez, hiszen sokféle teszt létezik, és nem is írták oda, hogy terhességi teszt.
oh akkor lehet hogy félreértettem, azóta kidobtam a betegtájékoztatót, és rosszul emlékeztem.
Szóval, így, hogy vérzem, esetleg csináljak holnap reggel is egy tesztet, ha terhes vagyok, az már mindenképp kimutatja nem?
Azóta bevettem a fog. tabimat is, mert eddig másféleképp védekeztünk, és ezt már be kellett vegyem.
nem! Mai nap folyamán megjött. A fog. tabit a ciklus első napján kell bevenni. Így ma bevettem.
Mivel a vérzés számomra azt jelenti, hogy nem vagyok terhes ezért bevettem. Mialatt azt hittem, hogy terhes vagyok /a fals pozi teszt után/, addig természetesen nem szedtem tablettát, mint írtam is, eddig nem orális fogamzásgátlást alkalmaztunk, tehát mindeddig nem is szedtem.
Akkor még nem is szerttetek volna még babót ??
Kicsit zavaros..((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!