Hogy történhetett? 3+ teszt és mégsem vagyok terhes?
Kicsit rosszul esett,mikor azt mondta ma a dokim,hogy nem vagyok terhes,hisz múlt hét kedd óta 2 naponta csináltam tesztet.3db-ot lőttem el,és még sincs bennem senki.
Most kezdtünk próbálkozni,úgyhogy tisztában vagyok vele,hogy nem sikerülhet elsőre és az olyan hölgyek kíméljenek,akiknek évek óta nem sikerül.
Nagyon sajnálom azokat a családokat,de most nagyot csalódtam,nagyon beleéltem magam.
Szerintem várj még pár napot, csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitiv fordulj másik dokihoz.
A koleganőmnek is ezt mondták, most egy két éves kislány boldog anyukája.
Lehet még olyan kicsi, hogy semmit sem mutat az uh.
A doki mit mondott?
Remélem sikerült.
Ma reggel csináltak a laborban is tesztet és az nega lett.A doki így már nem is ultrahangozott meg,mert azt mondta,hogy a labor teszt nagyon megbízható!!!Biztos nincs terhesség.
Ha megjön,akkor lehet próbálkozni!!!
De ha nem vagyok terhes,akkor mitől lett itthon 3 + tesztem???
Pénteken uh-on nézte nincs cisztám,legalábbis nem mondta.
Tüneteim vannak,nem vérzek,nem fáj semmim.Teszteket nem indokolta,azt mondta nem tudja mitől lehet,de a laboros teszt nem téved.Reggel ugyanabból a vizeletből csináltam én is és pozitív lett.
sajnos nagyon ritkán van olyan hogy más betegség miatt pozi lesz a teszt. pl van olyan pajzsmirogy betegség ami hcg-hez hasonlito hormont termelt (nem hcg-t, csak hasonlot) és attol lehet téves.
ha a laborba negativ lett, akkor sajna nem vagy terhes,
a másik variácio, hogy terhes voltál, de megszakadt, és a mensivel ki fog ürülni. a terhesslégek 25 %-a igy alakul de sokan nem is tudnak rola mert nem tesztelnek..
én is jártam már igy és 3 éve szeretnék babát.
annyit tudsz tenni, hogy ha nem jön meg, egy hét mulva tesztelj és utána keress fel egy másik orvost, hogy ö mit mond.
remélem segitettek.
de legbelül ugy gondolom hogy elhal t a terhesség, és olyan kicsi ilyennkor hogy uh-n nem is látni, a babát csak 6 hetesen látják legkorábban.
32
Szia!
Mikor kellett volna megjönnie a menszeszednek?
Én is 3 pozitívat teszteltem,ebből 2 nagyon halvány 1 erős csík.Azért csináltam egy harmadikat,hogy biztos legyen a dolog.De ezek szerint akkor az a biztos ,ha az orvos megvizsgál vagy a labor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!