Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy történhetett? 3+ teszt...

Hogy történhetett? 3+ teszt és mégsem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Kicsit rosszul esett,mikor azt mondta ma a dokim,hogy nem vagyok terhes,hisz múlt hét kedd óta 2 naponta csináltam tesztet.3db-ot lőttem el,és még sincs bennem senki.

Most kezdtünk próbálkozni,úgyhogy tisztában vagyok vele,hogy nem sikerülhet elsőre és az olyan hölgyek kíméljenek,akiknek évek óta nem sikerül.

Nagyon sajnálom azokat a családokat,de most nagyot csalódtam,nagyon beleéltem magam.

2009. jún. 8. 16:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem várj még pár napot, csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitiv fordulj másik dokihoz.

A koleganőmnek is ezt mondták, most egy két éves kislány boldog anyukája.

Lehet még olyan kicsi, hogy semmit sem mutat az uh.

A doki mit mondott?

Remélem sikerült.

2009. jún. 8. 16:18
 2/17 A kérdező kommentje:

Ma reggel csináltak a laborban is tesztet és az nega lett.A doki így már nem is ultrahangozott meg,mert azt mondta,hogy a labor teszt nagyon megbízható!!!Biztos nincs terhesség.

Ha megjön,akkor lehet próbálkozni!!!

De ha nem vagyok terhes,akkor mitől lett itthon 3 + tesztem???

2009. jún. 8. 16:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Szia!Bocsi én pont egy olyan hölgy vagyok akinek jóideje nem sikerül!Nem lehet,hogy korán voltál dokinál!!!Lehet még nem látja!!!Ne add fel!Mensid sem volt?A három teszt nem csalhat!Uh-n nézte?Akkor mivel indokolta a pozitív tesztet?Tudom sok a kérdés és inkább választ várnál de nem értem miért nem talált terhességet!Valami tünet?
2009. jún. 8. 16:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de én nem bíztatni akarlak. Szerintem ha a labor vizsgálat negatív lett, akkor nem valószínű, h terhes vagy. Uh-t pedig nem is érdemes még ilyenkor csinálni, mert tényleg nem látnának semmit. Esetleg nincs cisztád? Az pl okoz pozitív tesztet.
2009. jún. 8. 16:30
 5/17 A kérdező kommentje:

Pénteken uh-on nézte nincs cisztám,legalábbis nem mondta.

Tüneteim vannak,nem vérzek,nem fáj semmim.Teszteket nem indokolta,azt mondta nem tudja mitől lehet,de a laboros teszt nem téved.Reggel ugyanabból a vizeletből csináltam én is és pozitív lett.

2009. jún. 8. 16:37
 6/17 anonim ***** válasza:

sajnos nagyon ritkán van olyan hogy más betegség miatt pozi lesz a teszt. pl van olyan pajzsmirogy betegség ami hcg-hez hasonlito hormont termelt (nem hcg-t, csak hasonlot) és attol lehet téves.

ha a laborba negativ lett, akkor sajna nem vagy terhes,

a másik variácio, hogy terhes voltál, de megszakadt, és a mensivel ki fog ürülni. a terhesslégek 25 %-a igy alakul de sokan nem is tudnak rola mert nem tesztelnek..

én is jártam már igy és 3 éve szeretnék babát.

annyit tudsz tenni, hogy ha nem jön meg, egy hét mulva tesztelj és utána keress fel egy másik orvost, hogy ö mit mond.

remélem segitettek.

de legbelül ugy gondolom hogy elhal t a terhesség, és olyan kicsi ilyennkor hogy uh-n nem is látni, a babát csak 6 hetesen látják legkorábban.

32

2009. jún. 8. 16:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Jól értettem, hogy ugyanabból a vizeletből, amit bevittél a laborba csináltál egy tesztet otthon is? Érdekes, hogy ugyanaz a pisi és 2 különböző eredmény. A 3 teszt amit használtál különböző márkájúak voltak? Nem tudom, esetleg kérdezd meg egy gyógyszerész véleményét. Én a helyedben, ha továbbra sem jön meg 3 nap múlva csinálnék egy újabb tesztet, és ha az is +, akkor elmennék egy másik dokihoz.
2009. jún. 8. 16:49
 8/17 anonim ***** válasza:
16:24-es vagyok!Hülyén hangzik de mi van ha a laborban keverték össze a vizeletmintát!Olyan nincs,hogy az otthoni teszt mutatja a laboros meg nem!!!Ha van rá lehetőséged menj el egy másik dokihoz és kérd ki az ő véleményét és igenis csináljanak uh-t mert ha tényleg nem terhesség a dokinak utána kellett volna járni mitől+ az otthoni teszted ráadásul nem is egy!!!Ez hülyeség ne nyugodj bele!!!
2009. jún. 8. 16:50
 9/17 anonim válasza:

Szia!

Mikor kellett volna megjönnie a menszeszednek?

Én is 3 pozitívat teszteltem,ebből 2 nagyon halvány 1 erős csík.Azért csináltam egy harmadikat,hogy biztos legyen a dolog.De ezek szerint akkor az a biztos ,ha az orvos megvizsgál vagy a labor.

2009. jún. 8. 16:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én azért írok neked, hogy egy kis reményt adjak. Nekem Márc. 26-án volt meg utoljára. Május első hetében nekem is csináltak laborban tesztet (vizeletből) - lett. Elmentem uh-ra nem láttak semmit, csak megvastagodott nyálkahártyát. Rá 2 hétre, mikor még mindig nem jött meg, csináltam én egy tesztet ami + lett. Elmentem újra uh-ra még mindig nem láttak semmit. Május 28-án elmentem egy magánrendelésre, hogy kivizsgáltassam magam. Na akkor közölte velem a doki, hogy 8 hetes vagyok, van szívhang is, de nagyon-nagyon el volt bújva, és a hátrahajló méhnél nehezebb is észrevenni. Szóval ne add fel, légy türelemmel.(tudom, könnyű mondani!)
2009. jún. 8. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!