Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy történhetett? 3+ teszt...

Hogy történhetett? 3+ teszt és mégsem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Kicsit rosszul esett,mikor azt mondta ma a dokim,hogy nem vagyok terhes,hisz múlt hét kedd óta 2 naponta csináltam tesztet.3db-ot lőttem el,és még sincs bennem senki.

Most kezdtünk próbálkozni,úgyhogy tisztában vagyok vele,hogy nem sikerülhet elsőre és az olyan hölgyek kíméljenek,akiknek évek óta nem sikerül.

Nagyon sajnálom azokat a családokat,de most nagyot csalódtam,nagyon beleéltem magam.

2009. jún. 8. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első.

Én azt mondom ne add fel. És már bocsi, de az én babámat már 5 hetesen látták.

Szóval, ha megjönne, és miután elmúlik a menzit, akkor is próbálj tesztelni. Ha az is pozitiv akkor megint menj dokihoz, akkor talán tényleg betegség áll a háttérben.

Kitartás. Ha nem is vagy terhes, ne keseredj el, nem mindenkinek jön össze elsőre. Mi is próbálkoztunk pár hónapot mire terhes lettem a lányommal.

Azt meg nem értem, hogy ha ugyanabból a vizeletből lett egy pozitiv és egy negativ teszt, akkor miért kell feltételezni, hogy elhalt terhesség. Sajnos az egészségügy sem tévedhetetlen. A baráti körömben tapasztaltam már csúnya dolgokat, ami labor és doki rossz diagnózisa alapján, művi vetéléshez vezetett, pedig a magzat egészséges volt. Ezzel senkit nem megrémiteni akarok, csak nem kell egyből a frászt hozni a másikra.

2009. jún. 8. 16:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

16:49-es vagyok

Igaza lehet, a 16:50-esnek, akár össze is keverhették. Még egy kérdés: Korábban mostanában csináltál terhes tesztet, ami negatív lett? (pl. múlt ciklus végén). Csak azért jutott eszembe, mert ha nemrég volt - teszted, akkor valszeg nem hormon probléma miatt lettek +-ak a mostani tesztjeid. Mert ugye a hormonális gondok nem csak úgy egyik napról a másikra lesznek. És mint tudjuk, a ciszta kizárva.

2009. jún. 8. 16:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem menj másik orvoshoz. Anyukám is úgy járt mint te elment orvoshoz hogy terhes de az orvos azt mondta nem lát semmit menjen vissza egy hét múlva. Akkor meg már 15 hetes volt. Most meg itt vagyok.
2009. jún. 8. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:

szio.

A dolog nagyon egyszeruen es mondhatni 100szazalekosan megoldhato.Egy BHCG vervetel nem teved:)

2009. jún. 8. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Én semmi okosságot nem tudok, de azt igen, hogy már annyiszor már elnézést, hülyébe vettek orvosok, hogy lassan magamon is meglepődök.

Tudod, ha "kidobnak az ajtón, mássz vissza az ablakon...", ne hagyd annyiban, menj magánrendelésre máshova, aki foglalkozik veled és nem csak a tényt közli, hogy nincs baba és el vagy eresztve. Akkor vizsgáljanak ki, hogy miért pozitív a teszt.

Nálam 4 hetesen azt mondták (egyik orvos), hogy nem is vagyok terhes, UH-on majdnem kiabáltak velem, hogy mit keresek ott ennyire "korán" vizsgálaton (mikor az orvos küldött ráadásul). Nagyon rosszul esett, elmentem egy magán orvoshoz rá kb. 4-5 napra és gyönyörűen kirajzolódott 2 petezsák!

Viszont előtte kb. 4 hónappal volt szintén 2 halvány pozitív tesztem, de igencsak halvány, de kivehető, csupán az volt a "szerencse", hogy megjött. Még utána is 1x halv. pozitív lett.

Az orvos azt hiszed foglalkozott vele?

A vérvizsgálat a legbiztosabb, de ezzel kapcsolatban meg közölték, hogy túl drága és csak azon végzik el, akik méhen KÍVÜLI terhességgyanúsok.

2009. jún. 8. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Végül hogy döntöttél? Elmész másik dokihoz? Ha kiderül, hogy mi van légyszi írd meg, én drukkolok, hogy a 3 teszted igazi + legyen!
2009. jún. 9. 08:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Megszületett a végeredmény.Addig várok,míg meg nem jön,ha esetleg nem jönne meg 1 hétig akkor tesztelek.Másik dokihoz nem szívesen mennék,nagyon megbízom benne,az első babámat is nála szültem.Nem tudom,hogy mi legyen ,mert félek az újabb csalódástól,de attól is ,ha későn megyek,akkor kezelhetetlen lesz a betegség.Ha egyáltalán beteg vagyok.
2009. jún. 9. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!