Lehet téves a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A fogamzásgátló szedését a múlt hónapban hagytam abba, és most a menstruáció 4 napot késik. Semmi problémám nincsen, de mivel mindig pontos szokott lenni a menstruációm vettem egy tesztet, ami negatív lett. Az lenne a kérdésem hogy az hogy a tesztre nem tettem rá rögtön a kupakot, és hogy nem tartottam vízszintesen néhány percig az lehet befolyásoló tényező? szinte azonnal megjelent az első csík, és azóta se jelent másik. köszönöm a választ előre is.2013. jan. 22. 13:50
1/4 anonim válasza:
Mivel még csak most hagytad abba a fog.gátló szedését, a hormonod megzavarodhatott. Ez simán okozhatja a késést.
2/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy pár nap múlva már pozitív lesz a teszt és az is, hogy marad negatív ugyanis a fogamzásgátló abbahagyása most bekavarhat rendesen.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) újabb kérdésem lenne, ma reggel megnéztem a tesztet, és megjelent egy nagyon halvány második csíkocska. ez jelenthet babát? ma veszek másik tesztet is, csak érdeklődöm :)
2013. jan. 23. 11:07
4/4 anonim válasza:
Hát ha megjelent a második csík, akkor úgy gondolom, hogy valóban terhes vagy. Légyszives majd írd meg a másik eredményét is. Sajnos én is ugyanígy vagyok. Bár én még nem csináltam 2. tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!