Missed abortusz utáni első peteérés csak az első menstruáció után van?
Figyelt kérdés
lehet butaságot kérdezek,de az érdekelne hogy a mütét okozta vérzés után is lehet peteérés ,vagy minden esetben csak az első menstruáció után?
és még valami!1,5 hónapja volt a mütét és még mindig nem jött meg,ez normális?
2013. jan. 21. 17:27
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy nagyon halvány pozi tesztett!nem is értem miért csináltam.mert semmi jele terhességnek.
Jövöhétre kaptam időpontott a dokihoz!
Ha nagyon halvány a teszt az a korai terhesség miatt lehet igaz?
2013. febr. 1. 15:27
12/13 anonim válasza:
Szia!Megint én az 5-ös:-)Halk gartula..:-)A halvány pozi is pozitív!!!és az csak a HCG miatt lehet az általában:-)Lesz ott valami,vagy is valaki:-)Majd írd meg,mit mondott a doki:-)Üdv.Tamy
13/13 anonim válasza:
Szia kedves kérdező? Mi lett végül? Kíváncsi lennék,mert én is azonnal teherbeestem missed ab után. Most fogalmam sincs hány hetes lehetek,nagyon halvàny kétcsíkos lett a legérzékenyebb teszten.Múlt héten voltam dokinál,azt mondta 3-4 hét múlva kontroll és hogy pár nap múlva teszteljek,mert már valamit láttak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!