Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mit tud a méhszáj helyzetér...

Ki mit tud a méhszáj helyzetéről? Mára nem vártam.

Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik,de kb négy napja a méhszájam egyre feljebb húzódott. Tegnap reggel valahogy "oldalra dőlve" találtam meg. Ma reggel pedig totál elfordulva volt. Nagyon keménynek találtam. Hallottatok már ilyet? Hajnalra nem vártam...nem is jött. Pár napja minden tünetem elmúlt és a krémes folyás is elapadt. Teljesen száraz vagyok,kivéve egy kis barnát, ami tegnap óta jövöget, inkább törlésnél. Hőm pár napja apránként csökken, ma reggelre szájban 36,6, bár még az átlag fölött. Eléggé össze vagyok zavarodva még tesztelni sem merek...Ti mikor tesztelnétek a helyemben?
2009. aug. 31. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Itt elég jól le van írva a méhszáj állapota a ciklus folyamán. [link]

Ha fent van,az jót jelent.:)A hőcsökkenés és a kis barnázás nem túl jó,de amíg nem jön meg,nincs veszve semmi. Én a türelmetlenebbek közé tartozom,szerintem holnap reggel megpróbálnék egy érzékenyebb tesztet a helyedben.Szorítok.

2009. aug. 31. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Ne vedd kioktatásnak, légyszi, de mi ez a "mánia" hogy nézegetni kell a méhszájat ??? És ha beviszel valami fertőzést ? A terhesség szempontjából teljesen mindegy , hogy merre dől, meg merre áll. Sokszor még nem is záródik rendesen...

Tesztelj és ha pozitív ,akkor lehet menni dokihoz. Ezt tanulta , ő tudja mikor jól áll a méhszáj!

2009. aug. 31. 11:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves 1. válaszoló! Először is köszönöm szépen válaszodat! Én az interneten már mindent elolvastam, amit csak lehetett, ezért fordultam ide a kérdésemmel, mert tapasztalatokat várok és reménykedem,hogy más is tapasztalt magán ilyet. Rettenetesen türelmetlen vagyok, ezért az órák már csak vánszorognak és tudom,hogy még a holnapot mindenképp meg kéne várni, mert még bármi lehet, de már egyre türelmetlenebb vagyok. Ezért kérdeztelek meg benneteket is...

Kedves 2. válaszoló! Erre inkább most nem válaszolnék, mivel te sem a kérdésemre válaszoltál. Azért köszönöm!

Azért bizakodom,hátha valaki tapasztalt hasonlót és megosztja velem... Ha nem, hát holnap reggel, amennyiben nem jön meg, akkor úgyis tesztelek egyet.

2009. aug. 31. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam valahol, h ha a méhszáj valamelyik oldalra húzódik, az nagyon is babás jel! Csökkenő hőnél is lehet terhesség, ha másnapra visszamegy magasabbra... Bízz benne!
2009. aug. 31. 14:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Jujjj nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!!!

Ez tényleg erőt adott!!!

Már volt egy vetélésem a 9.hétben, mely szintén barnázással kezdődött, ez engem is kicsit aggaszt, de jobb, mintha véreznék. Hát kiváncsi leszek mire megy ki...

2009. aug. 31. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is fent volt a méhszájam, mikor babás lettem, és aztóta is. Persze amióta terhes vagyok, nem vizsgálgatom magam napi szeinten, de amikor az ember lánya babát szeretne, akkor mindent bevet, természetesen a megfelelő higiéniás szabályok betartásával.

Reméljük tényleg babó lesz!! Szorítok neked!!

2009. aug. 31. 14:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm válaszod és gratulálok a babóhoz!!!

Én is nagyon remélem, hogy kisbaba van a dolog mögött :)))

2009. aug. 31. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi újság veled? 14.06-os
2009. szept. 1. 12:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát az ami a legtöbbünkkel... Csak reménykedünk és belekapaszkodunk mindenbe... aztán megjön... :(((

De mostmár lazítok, lekattanok a témáról, hátha akkor sikerül.. A legjobbakat neked!

2009. szept. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!