Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom. Van még...

Holnapra nem várom. Van még valaki aki velem egy cipőben jár? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ciklusom 23-25dik napján nagyon fájt a derekam és többször görcsölt a hasam más tünetem egyenlőre nincs.Ti mit éreztek?
2009. aug. 31. 10:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is holnapra nem várom. Nekem a derekam nem fájt, csak a hasam. Meg a cicim is érzékenyebb volt. Kicsit fáradékonyabb és ingerültebb voltam.

Azért írok múlt időt, mert mostanában kb 2 napja meg nem érzek semmit.

Ja ma teszteltem, de amilyen az én szerencsém kaptam egy érvénytelen tesztet. Semmi nem volt rajta. Aztán egy óra múlva lett rajt egy db elfolyt csík.

De holnap reggel egy másik fajtával is megnézem, hátha az mutat valami értelmeset is.

2009. aug. 31. 10:24
 2/15 A kérdező kommentje:
Én még nem tesztelek egy kicsit még várok. Nekem még annyi, hogy kívánom a sexet. Szerinted ez lehet jel?
2009. aug. 31. 10:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok,én mára vagy holnapra nem várom.tünetem nincs,kis megjönérzésen kivűl.hőm 37.3.

nektek??

2009. aug. 31. 10:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Az én höm 36,9. Csak pár napja mérem meg a cikusom elelyén mértem közben nem. ekem még anyi hogy tök száraz vagyok pedig ilyenkor vizes szokott lenni.
2009. aug. 31. 10:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a vége felé 36,9 és 37,1 között ingadozik, de ma 36,7 lett. Nem tudom, hogy ez jelent-e valamit.

Első voltam

2009. aug. 31. 10:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Reméljük semmi rosszat. Az elöbb olvastam hogy valakinek leesett a höje mégis terhes volt.
2009. aug. 31. 10:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

10:36 vagyok

[link]

én ma teszteltem,de negativ.

amikorra a ciklus.hu behuzta a pé nem volt az lh tesztem pozi,de elötte igen,szóval nem jól huzta be szerintem.

2009. aug. 31. 10:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Én holnapra nem várom.Csináltam ma egy tesztet de - lett.:(

De semmi jelét nem érzem,hogy meg akarna jönni csak feszül a mellem.Mondjuk az mensi előtt mindig feszül úgyhogy nem tudom.Itt a görbém szerintetek milyen?

[link]

2009. aug. 31. 14:25
 9/15 anonim ***** válasza:

[link]

eddig nem jött meg,de nincs jele hogy megjönne,meg nem érzek semmit.

2009. szept. 1. 07:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Lányok hol vagytok,mi van veletek????????
2009. szept. 1. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!