Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináció után 5. nap ugye...

Inszemináció után 5. nap ugye nem baj hogy még nem érzek semmit?

Figyelt kérdés
Akinek sikerült, mikor jelentkeztek az első tünetek?
2013. jan. 21. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem semmikor. Nem éreztem semmit, sőt a 26-27. nap környékén inkább azt, hogy meg fog jönni. A 27. napon teszteltem egy szép negatívat reggeli első vizeletből. Aztán mégis terhes voltam.

A 3. inszeminációnk sikerült. Pontosan ugyanúgy éreztem magam, mint a sikertelen inszeminációk után.

2013. jan. 21. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod és gratula a gyerkőchöz!Megkérdezhetem hogy miért kellett az inszem?Nekem ez volt az első!Mindenki azt mondja hogy ne számítsak semmire mert az első úgy se sikerül.Viszont nem értem!itt vagy te példának!Neked se sikerült az első kettő és mégis a 3.igen.Tehát alkalmas vagy a teherbeesésre de mégis az első kettő nem sikerül.Igazságtalan:-S
2013. jan. 21. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem volt peteérésem. Kaptam injekciókat és megcsinálták az inszeminációt. Végülis érthető, hogy nem feltétlenül sikerül elsőre. Az egy dolog, hogy peteérést generálnak és a méhbe fecskendezik a spermát, de attól még meg kell termékenyülni a petesejnek és beágyazódni. Nem sokkal több az esély, mintha otthon próbálkoztunk volna az injekciók után. A lombik az más, mert ott már megtermékenyített petesejtet ültetnek vissza.

Egyébként azt mondták, hogy statisztikailag leggyakrabban a 2. sikerül. Ettől még neked, lehet hogy fog az első.

2013. jan. 21. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet veled?

Nekem egy hete volt inszeminaciom de en sem erzek semmit, nem tudom hogy egyaltalan kellene e erezni valamit.:(

2013. jan. 27. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Még most se érzek semmi de nagyon fáj a cicim.Holnapra nem várom de szerintem nem sikerült.Mindent pont ugyanúgy érzek mint mikor meg szokott jönni.Neked azért szurkolok!!!

2013. jan. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!