Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudok kiigazodni a férjeme...

Nem tudok kiigazodni a férjemen! Szavakban nem akar babát, tettekben igen?

Figyelt kérdés

Megszakítással védekezünk már egy jó ideje. A baba téma pár hónapja már felmerült, és abban maradtunk, hogy még korai. Pár napja megint beszélgettünk, Ő azt mondta, hogy nagyon sok kérdés kavarog benne, én mondtam, hogy szeretnék babát. Ennyiben maradtunk, a kérdést megint nem döntöttük el. Tegnap este viszont nem szállt ki. Kérdésemre azt mondta, hogy véletlenül. Számomra ez nagyon gyanús, mert eddig soha nem fordult elő ilyen. Miért pont most?

Szerintetek a szíve mélyén Ő is szeretne még 1 gyereket?

2013. jan. 20. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
vagy túl jó volt a dolog és azért nem szállt ki,vagy úgy volt vele,hogy ha most összejött az isten is úgy akarja,vagy csak nem meri kimondani,de a szíve mélyén ő is szeretne,csak fél az azzal járó "gondokkal"...De ha babát akarsz,örülj neki,hogy nem szállt ki :) Sok sikert a babagyártáshoz.Ha több ilyet nem akar,hogy nem száll ki,kívánom,hogy összejöjjön a vágyad ebből az egy esetből :) (ha pedig a többinél sem száll ki,egyértelmű,hogy ő is akarja) csak akkor ne zaklasd folyton,hogy és most miért nem szállt ki,örülj neki,hogy nem tette :)
2013. jan. 20. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szíve mélyén igen, szeretne babát. Csak még sok mindent át kell neki is gondolnia... És inkább készüljön fel lelkileg is meg ésszel is egy babára, minthogy zsupsz beleugorjon és egyszer csak hirtelen elhagyjon benneteket. :)
2013. jan. 20. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Van már 2 gyermekünk, ezért a nagy dilemma.
2013. jan. 20. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Pont peteérésem van, és ezt Ő is tudta.
2013. jan. 20. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor egyértelmű,hogy babát akar :)

(első voltam)

2013. jan. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!