Szokásos menszesz vagy terhesség kérdés, bár én inkább a menszeszre szavazok és Ti?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy még szoptatok. (16 hónapos a lányom) Nyár eleje óta minden hónapban megjön, de nem napra pontosan, össze-vissza inkább. Pár napja állandóan ráz a hideg, ma pedig 1-2 órája erősen görcsölök, szúrkálgat a hasam és az előbb amikor pisiltem picit véres volt a wc papír, de azóta semmi és beparáztam, hogy mi van ha ez beágyazódás jele vagy akármi ... Nem tervezünk kistesót! Ha ez még segít valamit voltam 2 hete nőgyógyásznál ő nem látott semmilyen terhességre utaló jelet. Eléggé fel is vagyok puffadva. De nem úgy van, hogy menszi előtt leesik a hő? Szerintem nekem hőemelkedésem van ... Holnap kellene megjönni elvileg.2013. jan. 20. 19:10
1/10 anonim válasza:
csinálj tesztet.nem láthatunk a méhedbe,már bocsi...
volt már aki így esett teherbe.50-50%
2/10 A kérdező kommentje:
tudom-tudom, nyilvánvaló. csak most itt ülök és beparáztam. annyira "lángol" mindenem és görcsöl a hasam, a derekam...nem tudom mi bajom lehet. de nincs lázam...
2013. jan. 20. 19:57
3/10 anonim válasza:
hát figyelj,szerintem szaladj el az egyik ügyeletes gyógyszertárban,nehogy más gond legyen és egy tesztet csinálj meg.vagy ha más nem,kórházba,ügyeletes orvosi rendelőbe.
(első voltam)
4/10 A kérdező kommentje:
Mármint milyen más baj?? Másfél hete voltam nőgyógyásznál, hát azért csak látott volna valamit, nem? Volt hüvelyi ultrahang is meg kézi vizsgálat is ...
2013. jan. 20. 20:01
5/10 anonim válasza:
aztán írd meg mi lett,mert már elkezdtem aggódni érted.Drukkolok,hogy ne legyen gond.
(első)
6/10 anonim válasza:
ha terhes vagy,nem feltétlen kellett az látnia.Egy teszt sem biztos,hogy már kimutatná,de kitudja...nem tudom mikor voltatok együtt.
(első)
7/10 A kérdező kommentje:
Szoktunk együtt lenni de nem olyan gyakran, heti 2 alkalom kb. Megszakítással. De amióta szültem, így vagyunk együtt... Nincs semmilyen terhes tünetem igazából. Csak ez a hidegrázás plusz görcsölés zavar. Na meg annyira érzem, hogy meg akar jönni, ugye amikor megláttam a vért a wc papíron már kezdtem örülni de még nem indult be csak feszül a derekam ...
2013. jan. 20. 20:04
8/10 anonim válasza:
szerintem látogass el egy orvoshoz.Ez nem hiszem,hogy természetes.De minden képen írd meg mi lett a vége.
9/10 A kérdező kommentje:
Időközben hála Istennek megindult a menszeszem ... Sejtettem én, hogy meg fog jönni csak megijedtem. A hidegrázás meg lehet a kimerültség miatt. Meg két napig migrénes fejfájásom volt, talán beteg leszek ... De a lényeg, hogy megjött! Egy nappal korábban, de megjött! Köszönöm a segítségedet!
2013. jan. 20. 20:16
10/10 anonim válasza:
hát sokat nem tudtam segíteni,de minden esetre örülök,hogy nincs baj.További jó babázást és egészséget nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!