Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon miért érzem minden...

Vajon miért érzem minden hónapban előre, hogy most sem sikerül?

Figyelt kérdés
Tavaly november óta. Ma vagyok a 30. napomon, mára nem várom. Mindjárt megjön érzésem van, néhány napja fáj a mellem és a mellbimbóm. Fájt a hasam, most csak fel van puffadva, időnként picit megszédülök, tegnap este volt egy pici hányingerem. Folyásom nincs. Ebből még bármi lehet, mégis kezd enyhülni a mellfájdalmam, úgy érzem ez alapján, hogy, most sem sikerült. Más is érzi ezt ma? Ti is előre azt érzitek, hogy nektek már sohasem fog sikerülni?
2009. aug. 30. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Jajj ugyan semmi baj, nyugodj meg :):) A baj az, hogy pesszimista vagy, persze jobb lehet felkészülni a rosszra, mint csalódni, nade azért nem lehet mindig így hozzáállni, a mellfájdalom különben sem jelent semmit :) Nézd, ha nem jön össze, az nem baj, van még időd, össze fog jönni, biztos vagyok benne, semmi baj sincs :):) Az sem kizárt, hogy most jött össze, sőt :):) Én például soha életemben nem éreztem mindjárt megjön érzést, még terhes nem voltam, de ha valaha az leszek akkor sem fogom tudni milyen az, tehát nem fogom ezt a tünetet alapból érezni, a mellfájdalmak mindig jelen vannak menses előtt, a hányinger és szédülés meg sajnos alap dolog nálam, de biztos vagyok benne, hogy ha majd szeretnék kisbabát, akkor egészséges babának adok majd életet :):) Szóval teljes nyugalom és szurkolok a pocilakóhoz :):)
2009. aug. 30. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi 5hónapja probálkozunk,eddig sajnos nekünk se sikerült.

Hallottam olyanról hogy a hormonháztartás felborul és ez miatt se sikerül.Én majd most fogok kérni beutalót hormonvizsgálatra.

2009. aug. 31. 01:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha így érzel akkor valóban nem is fog sikerülni. Fontos, hogy pozitívan állj mellé.
2009. aug. 31. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:

A kimondott szónak teremtő ereje van. Pszivhésen akadályozod, ha egyfogytában azt mondogatod hogy nem sikerül.

Inkább azt mondogatsd hogy most tuti sikerül! De ha mégsem akkor a köv. hónapban.

2009. aug. 31. 08:16
 5/9 A kérdező kommentje:

De közben én reménykedek! Annyira nem vagyok negatív szerintem, csak az, hogy nem sikerült, akkor jut már mindig eszembe, amikor megérzem, hogy meg fog jönni. Ezért már előre sejtem, hogy nem sikerült.

Mindegy, egyébként ma délelőtt megjött, egy nap késéssel.

2009. aug. 31. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Szorítok hogy összejöjjön!majd ird meg ha sikerült
2009. szept. 4. 12:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen aranyos vagy. Biztos vagyok benne, hogyha egyszer majd sikerül és terhes leszek, alig fogom várni, hogy megoszthassam mindenkivel az örömömet.
2009. szept. 4. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok az utolsó! Ma teszteltem és + lett!

Remélem Nektek is sikerül!De szerintem kérjél a nődikidtól hormonvizsgálatra beutalót,hátha a hormonháztartásod van felborulva.

Szorítok Neked!

2009. szept. 7. 09:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a boldogságodnak! Minden jót kívánok nektek és boldog babavárást! Köszönöm, hogy szorítol nekem és köszi a tanácsot, már gondoltam rá, hogy előbb v. utóbb ez lesz a vége, bár párom még nem aggódik, szerinte ez csak szerencse, hogy ennyi ideje még nem jött össze. Azért gondolja így, mert nagyon vágyunk már babára, de azért még nincsen minden rendben a háttérrel.
2009. szept. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!