Görbe szakértők! Ez most micsoda?
Figyelt kérdés
Miért ment le 3 napja a hőm, majd újra fel? És most megint le?
Elvileg ma kéne együtt lennem a férjemmel, de nem értem, hogy a görbe miért ugrál fel s alá?!
2013. jan. 19. 20:32
1/3 anonim válasza:
Jó a hőmérőd? Szokott máskor is ilyen alacsony lenni a hőd? Nagyon alacsony! 5 percig mérd folyamatosan, és próbáld mindig ugyanakkor. Viszont ha ezek stimmelnek, akkor lehet az is, hogy első csökkenésnél volt ovu. Az lehetséges, hogy utána 3-5. napon leesik egy kicsit, aztán fent marad. Ha holnap magas lesz, akkor valószínű ez volt, ha nem, akkor csak a ciklus első felében jellemző ugrálásról van szó ,ami nálad ilyen brutál.. vagy tényleg rossz a hőmérőd.
2/3 A kérdező kommentje:
A hőmérőmmel nincsen semmi probléma.
Nyelvem alatt mérem a hőt, ahogy az orvosom mondta.
Első lányunknál semmilyen varázslatot nem csináltam, első alkalommal összejött, ahogy belevágtunk a babázásba.
Most jan. eleje óta kell mérnem a hőt, de még élesben nem próbálkoztunk.
Elv. 23-ra írja az ovut.
2013. jan. 19. 21:27
3/3 anonim válasza:
Szerintem ma van ovulációd. Nekem is ilyen görbém volt egyszer és a második esésnél volt az igazi ovulációm :)
Legyetek együtt ma este!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!